Gå til innhold

Har du tips til Mallorca?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Danielzu skrev (11 timer siden):

Min samboer vil på død og liv til Mallorca i september. Noen som har tips et sted i det området med noe som er verdt turen? Ved siden av sol,bading og normen 

Kom hjem fra Mallorca for noen dager siden. Styr selvfølgelig unna Magaluf og Palma (katedralen der er dog verdt en titt).
Alcudia har en fantastisk langgrunn strand. Dra et stykke østover til Playa de Muro - der er stranda like fin, men der er mye roligere. Spis på Sa Taverna i Alcudia gamleby. Styr unna Alcudia havneområde på kvelden - det er like masete som Magaluf.

På østkysten der jeg bodde er det noen spennende klippeformasjoner og Cala d’Or er verdt et besøk. Vi var også innom noen huler som var kult. Covas des Colomns var sykt fett - du må svømme inn i hulen med et lite dykk, men du får utstyr til dette. Cava de draches hadde innendørs innsjø og konsert fra båter der. Jeg leide jetski og kjørte fra Cala Millor ned til Porto Cristo (krever spansk jetski sertifikat, men jeg fikk overtalt dem fordi jeg har tung mc og snøscooter). Der var det også fint å bade på en liten strand i havna og se på store yachter.

Ellers lei en bil og kjør litt rundt - det er mange fine småbyer på Mallorca som er verdt en titt. I ny og ne passerer du store millionvillaer.
I så måte er det verdt å dra til Deia på nordkysten. Det er en fantastisk fin by med masse gamle steinhus. Romantisk og rolig by. Deia har også en fin strand.

Endret av Retroman
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • ilpostino endret tittelen til Har du tips til Mallorca?
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...