Jump to content
Sign in to follow this  
MultiGamerClub

Verksted byttet kullfilter på bilen min, nå funker ikke de automatiske elektriske vinduene foran og bak.

Recommended Posts

Som tittelen sier, fikk byttet kull filteret i bilen min, men etter og ha startet den nå så bare funker ikke de elektriske vinduene, når du presser 2 hakk ned skal de gå av segselv men det har stoppet og fungere.

Skal stikke innom verkstedet for å høre hva eller hvordan de har gjort det. Usikker om det er en sikring eller noe🤔

 

Share this post


Link to post

hvilken bil?

har batteriet har vært frakoblet? ...  på VAG må vinduene kjøres helt ned og opp en gang, før automatikken begynner å fungere igjen etter strømbrudd

Share this post


Link to post

Batteriet har sikkert vært koblet av ja.

Er bare å programere dem på nytt. Står vel i manualen hvordan du gjør det men er som oftest bare å kjøre vinduene helt opp og ned og holde inne knappen en stund etter vinduet er stoppet.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...