Gå til innhold

Leke-staten og barna som leket i den


Anbefalte innlegg

En ånd hadde satt opp to monstrosiøse stater i verden slik at ånden kunne resette verden dersom behovet skulle komme, men da han satte opp de to monstrosiøse statene så måtte han gjøre alle andre små og ubetydelige og noen så små at de praktisk talt er ikke-eksisterende.

Leke-statene ble født og barna som vokste opp i leke-statene hadde egentlig ikke et liv, de levde som i en lek i en sandkasse. De store statene hadde en enkelt knapp de kunne trykke på og mer skulle ikke til for å utslette de små leke-statene.

De små leke-statene hadde ikke fri vilje, ikke evne til å motstå seg mot de store på noen som helst måte i det hele tatt, det var overveldende styrke fra de to store. De små hadde ikke ytringsfrihet, kunne ikke si imot de store uten at de trykket på knappen og utslettet dem.

De små leke-statene var ikke bare leke-stater i teori, men de var en leke-stat i virkeligheten også, de som bodde der levde ikke det ekte livet, de hadde ikke ekte frihet, de levde på nåden av de store. Og de var bare en eneste knapp unna å bli totalt overkjørt umiddelbart, og det var ingen spørsmål om hva resultatet ville bli.

Gud hadde skapt de to store autentiske stater og så hadde han skapt de små leke-stater hvor frihet var leid inn på ubestemt tid. Da mannen fortalte menneskene om dette så satte Gud seg mot mannen og begynte å trøste de små som levde i leke-statene, for å ikke utvikle noe som skulle føre til opprør. Fordi Gud visste at barna som levde i leke-statene ikke hadde ekte frihet, og de levde som i et show, mens de som bodde i de store statene levde ikke som i et show, men i virkeligheten.

For å kunne resette verdenen behøvde ånden to suverene stater, resten er bare et show. En av de store statene hadde mange knapper å velge mellom, de kunne trykke en knapp for å slå av hele internett om de ønsker, en annen for å utslette hele det fysiske landskapet og menneskene som bodde der, de hadde økonomiske knapper, Jeff Bezos alene var større en enkelte stater og mer skulle ikke behøves å sies om det.

Endret av GodSannhet
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En ond demon utbrøt: "Når menneskene føler, ser og opplever voldtektene vi bedriver i verden så gjør det dem veldig urolig, det er som en sivil krig for dem, de tåler ikke å se alle voldtektene, de føler det slik at fred egentlig ikke er fred"

Så sa demonen: "Vi må lure folkene til å tro at det er fred i samfunnet selv om vi voldtar menneskene hver dag"

Deretter sa demonen: "Dersom vi skaper en ekte krig en eller annen plass i verden i ny og ne, da vil kontrasten mellom det urovekkende samfunnet og den ekte krigen gjøre det slik at de føler det som om samfunnet deres er i fred, relativt sett når de ser den ekte krigen med egne øyne"

Så skapte demonen en ekte krig, og da menneskene så den ekte krigen så sa de: "SE SÅ OND DEN KRIGEN ER, NÅ SKAL JEG SANNELIG SETTE PRIS PÅ MITT FREDELIGE SAMFUNN, SELV OM ALLE HER BLIR VOLDTATT JEVNLIG"

og demonen fikk det som han ville, han skapte en "kontrast" mellom det voldtatte samfunnet og en ekte krig for å få det til å se ut at samfunnet egentlig var i fred, relativt til den ekte krigen, og det var jo en smart triks.

Hver gang en ny krig kom, så forandret de urolige borgerne seg og satte pris på samfunnet sitt selv om det egentlig ikke var i fred internt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...