Gå til innhold

Katt som ikke spiser/drikker


Anbefalte innlegg

Vi har en katt som begynte å bli litt slapp og pjuskete for noen uker siden, den fikk derfor ormekur da vi tenkte dette kunne hjelpe, da det ikke hjalp noe tok vi henne til dyrlegen som mente det kunne være en infeksjon i tarmene og hun ble satt på antibiotika kur, nå i det siste har hun hatt en del diare og spist lite, diareen tenkte vi kanskje kunne være at hun reagerte på kuren (som hun er ferdig med nå), katten vil ellers bare ut å ligge i naboens hekk, hun er blitt veldig tynn i tilegg, når vi tar henne inn å finner mat står hun bare og mjauer.

Noen som har noe formening om hva det kan være? Nyresvikt e.l?

Vi skal til dyrlegen, men kommer oss dessverre ingen vei for øyeblikket da vi sitter i korona karantene til tirsdag.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
RRhoads skrev (11 minutter siden):

Prøvd å gi henne våtfor?

Hun har hatt en liten boks med våtfor i noen dager nå, har bare spist litt og litt, hun har også fått sånn godteri poser, hvor hun har tygd det meste i små biter og totalt sikkert ikke spist mer enn 1-2 sånne biter, hvor hun normalt kunne sikkert spist 20 om vi ikke hadde stoppet henne, skal vel ikke ha mer enn 6-7 daglig mener jeg.

Men i dag når vi tok henne inn( må hente henne i hekken til naboen) verken spiste eller drakk hun noenting.

Lenke til kommentar

Her har du noen tips til hvordan man får en matlei katt til å spise: https://dyreliv.no/katt/fa-matleie-katter-til-a-spise/

Prøv for eksempel kokt sei, så merker du raskt om katten er matlei eller har en grunn til at den ikke vil spise. Men kan virke som om det er noe feil med katten fra hva du skriver, så da er det nok mer hjelp å få hos veterinær enn her på forumet. Om du har forsikret katten har de fleste forsikringsselskap tilgang til gratis video- eller telefonkonsultasjon med veterinær. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...