Gå til innhold

Oracles Larry Ellison kom med realt spark til Amazon om nedetid


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg valgte tidligere å ikke bruke Oracle Cloud Infrastructure som følge av omfattende og vedvarende feil. Databaser som plutselig stanset, virtuelle maskiner som forduftet. Ikke egentlig så mye nedetid på Oracles underliggende infrastruktur som det var dårlig automasjon eller dårlige prosesser, men resultatet er det samme.

Når det er sagt virker det som om Oracle etter hvert har laget en meget solid skyplatform, men sliter stort med de potensielle kundenes tillit. 

Lenke til kommentar
14 minutes ago, 3FKY9EYR said:

Oracle er vel det selskapet som har dårligste forholdet mellom jurister og økonomer versus utviklere. Selskapet minner mest om en "Light" versjon av Sopranos. Mange av kundene ville klart seg med Postgresql på en robust skyplattform men våger ikke å skifte.

Nja. Svært mange bytter eller har allerede byttet ut Oracle Database, selv noen av de store selskapene innen finans, energi og petroleum. Stemningen på Oracle User Groups i både Norge, England og Tyskland var tydelig nok før pandemien traff. Mange av de kjente Oracle-ansiktene har også skiftet fokus, noen av dem jobber nå for EnterpriseDB.

Men nå handlet dette om skytjenester generelt da, virtuelle maskiner, nettverk og lagring. Og sikkert litt database også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...