Jump to content
Redaksjonen.

Her er funksjonene som de fleste bilførere gir blaffen i [Ekstra]

Recommended Posts

Det var jo interessant at "vanlige folk" ser nytte i filholderassistent og muligheten til å høre radio. Så kan man lure på hvorfor seriøse bilprodusenter løper etter ElonMusk-kulturen som skal gjøre transportetappen til en "X-boks-opplevelse". Menigheten er tross alt liten.

Edited by NERVI
  • Like 1
  • Innsiktsfullt 1

Share this post


Link to post

HUD/AR er av typen teknologi som er digg når det er helt perfekt, men ekstremt irriterende hvis det er litt feil. Det skal være mulig å lese HUD uten at øynene må refokusere, det er det ikke mange som får til bra nok.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Litt overraskende at så mange er glad i filholderassistent. Jeg er også glad i filholderassistenten men har hørt flere som har sagt de får helt fnatt av den. Riktignok er alle jeg kjenner som har sagt det også "verdens beste sjåfør" så det kan være noe med det også.

  • Like 1
  • Innsiktsfullt 1

Share this post


Link to post

Har Head Up Display of det fungerer perfekt! Tror det skjærer seg når det blir for mye informasjon. Jeg har stort sett bare farten. Og noen få andre opplysninger som bare popper opp ved bruk av diverse funksjoner. Og så får jeg opp veikart og kjøreanvisninger ved bruk av GPS. Men, jeg bestemmer selv hvilken opplysninger jeg vil ha i frontruten.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Kombinasjonen av filholder + adaptive cruisekontroll gjør kjøreturen på 1 time om morgenen mye mer behaglig for min del. Det er selvsagt ingen autopilot men det hjelper langt på vei med å være mindre mentalt utslitt etter kjøring. Spesielt i køkjøring er det en velsignelse.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...