Jump to content

OlaML

Medlemmer
 • Content Count

  1313
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

OlaML last won the day on January 26 2018

OlaML had the most liked content!

Community Reputation

1859 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her kan vel kanskje appen forbedres til at opplåsing er lett å deaktivere, gjerne på posisjon, schedule eller lignende.
 2. Større elsykler kanskje, lastesykler med høy kapasitet.
 3. Herlig, ved den saksøkingen har de gitt vekk hele idéen sin, uten å ha patent på den. Har en praktisk innpakning i løpet av noen timer, snakkes!
 4. Veldig merkelig å bruke ordet "sterkt" her. "På grunn av en tragisk krig har vi gjort en kjempejobb 💪💪"
 5. Men siden veiene er stappfulle til tross for høye bompenger, så viser bilistene hvor klokt bompenger er som finansieringsløsning.
 6. Vi vet ikke noe om deres fysiologi, kan jo hende krystallene kan skade chakraen deres. 😶
 7. Hele dette søksmålet var en stor vits fra dag 1. Et ekstra intellektuelt havari, som om ikke det opprinnelige havariet var nok.
 8. Om 50 år kommer det til å stå igjen færre fake-funkis-hus fra siste ti år, enn ekte funkis-hus fra 30-tallet.
 9. Hvis man slipper den negative effekten på air condition så vil jo kanskje samsvaret mellom forbruk og solcelleproduksjon også flytte på seg. Det er jo også enorme mengder energi som er lett å flytte på som ikke er utprøvd noe særlig i stor skala ennå. Varmtvannstanker som ikke trenger å varme opp etter morgendusjen før midt på dagen, fryselager som kan kjøres lengre ned i temp o.l. Hvis Tyskland i stor skala vender seg bort fra russisk gass til strøm kan mye skje på denne fronten.
 10. Det var du som hang deg opp i en uvesentlig detalj. På Model 3 er den store åpningen for montering av interiør bak, på Model Y er den foran, det var poenget. Glasstaket var et viktig salgspunkt selv om det er mindre sammenhengende på 3 enn på Y, ingen av dem har uansett ett sammenhengende stykke glass fra ende til ende.
 11. Det er Audi, så da er vel svaret gitt. Samme med spørsmålet om hvor mye utstyr som må kjøpes ekstra.
 12. 🤷‍♂️ At taket i Model 3 er todelt var jo flisespikking til å begynne med, det endret jo ikke på noe av det jeg sa.
 13. På Model 3 går det bakre takvinduet helt ned til hekken, mens Model Y har et eget bakvindu. Jeg skjønner godt hvis du vil pirke på at dette ikke teller osv, men i begge tilfeller gir det store åpninger som interiøret kan monteres gjennom. De ville egentlig ha sånn luke på Model 3 og, kan hende de hadde fått det til hvis de skulle lage den på nytt nå.
×
×
 • Create New...