Gå til innhold

Ungdommer av utenlandsk opprinnelse slo en mann med mens han lå på bakken


Anbefalte innlegg

Ifølge nettavisa Drammen Live 24 ble en mann slått av ungdommer av utenlandsk opprinnelse mens han lå på bakken. Avisa skriver blant annet at "DRM24 var selv vitne til hendelsen, og observerte 5-7 ungdommer av utenlandsk opprinnelse hoppe på den aktuelle mannen med spark og slag etter han hadde havnet i bakken, før de forsvant fra stedet retning Bragernes."

Her er linken til avisartikkelen: https://www.drm24.no/blalys/slatt-ned-pa-apen-gate-av-ungdomsgjeng/109538 .Jeg synes det er helt forkastelig at man kan risikere å bli slått mens man ligger på bakken og når man står oppreist. Dette er ikke noe som man burde utsettes for.

Endret av FinneUt
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har sjølvsagt heilt rett i at ein ikkje skal måtte finne seg i å bli slått ned enten ein står oppreist eller har falt på bakken, men det er også derfor politiet anholdte guttegjengen.

Det større problemet er at det i følge politiet har vært munnhuggeri frå begge sider som er foranledninga til voldsbruken, og at ingen av partane ønska å anmelde hendinga. Det medfører at det ikkje blir oppretta straffesak i denne saka.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
kjetilkl skrev (6 timer siden):

Hadde det ikke vært like forkastelig, og like fint at de ble funnet, hvis de var etnisk norske?

Mer overraskende. Hadde mannen på bakken i tillegg vært utlending ville det preget forsidene til våre rase-selektive medier i noen uker. Nå finner du det bare i lokalavisen. Rart det der. :)   "Guttene fikk seg en alvorsprat med lovens lange arm."   Klovneland.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...