Gå til innhold

Regjeringen vil ha mer realfag i skolen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Naturvitenskap, med mindre vekt på teori og matte, og mer på praktisk anvendelse, bør innføres som "tvunget" fag også for de som ikke velger vanlig realfag.

Det trengs også at det stilles minstekrav til kunnskapserhvervelse. Uten at de tilsynelatende forstår det selv, bidrar lave krav til prøver og karakterer til økte forskjeller i samfunnet. Fordi skolen ikke klarer å dra dårlige elever opp, i sin iver etter å utjevne nedover. En står igjen med at de som har resurssterke foreldre uansett klarer å tilføre barna viktig kunnskap utenfor skolen, og sementerer dermed forskjellene i høyere utdanning og lønn som allerede er tilstede.

Lenke til kommentar

Med all makten Krf ser ut til å få de neste 4 årene KAN det jo være et godt tidspunkt for å flyttet Krl eller hva det heter i disse dager over til samfunnsfag, og sidemål kan godt forsvinne. Forsvinner sidemål bør det brukes til å styrke hovedmål, og litteratur har godt av en styrkning. 

Filosofi kan også godt styrkes i hele skoleløpet.

Så jeg er ikke helt sikker på hvor de ønsker å hente den ekstra timen ettersom timene fortsatt trengs i Matte/fys/kjemi? 

Hvor skal timen hentes eller skal den legges til?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...