Gå til innhold

Ta opp R1, R2 og Fysikk 1 som privatist.


diesto

Anbefalte innlegg

Heisann. Nærmer meg snart 30 og har funnet ut at jeg vil omskolere meg til å bli ingeniør. Jeg mangler R1, R2 og Fysikk 1 fra videregående for å kunne gå videre med drømmen min. Jeg har allerede en utdanning fra BI, men ønsker minimalt med studielån videre og vil derfor å ta opp fagene som privatist. Jeg planlegger å bruke et par år på å ta fagene som privatist samt spare penger. 

Bør jeg kjøpe Sinus R1, R2 og fysikk bøkene fra Videregående og begynne å regne? Trenger jeg i det hele tatt bruke penger på bøkene for å lære meg stoffet? Ser også at Sinus har en egen bok som heter "Forkurs til ingeniørutdanning". Vil denne være bedre enn bøkene fra videregående pensum?

Takker for alle tips og råd!  

 

Endret av diesto
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Anbefaler deg UDL.no på youtube. Jeg driver å lærer meg R1 matematikk. Ser og skriver, og har oppe en del eksamensoppgaver som jeg prøver å løse når jeg er på de kapitlene han går igjennom. Jeg har kun grunnlag fra 1 py og 2 py. Det er tungt, men virker som det er mulig så lenge man legger ned en god innsats. Det går fremover.

R2 og fysikk vet jeg ikke. Men tror han hvert fall går igjennom R2 også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sinus bøkene er veldig kjekke faktisk, tilhørende fysikkbok også. finner de brukt på finn.no. Om de er dødsens nødvendig ? nei. Men faglærer bruker gjerne disse bøkene til å lære stoffet. Sjekk pensumbøker på nettsiden til skolen.

som Ohaio999 sier over: youtube

Masse bra videoer på youtube. Søk gjerne "pre calculus" (r1,r2). emnene er rimelig universalt verden over, fra usa til india.

Jo før du begynner jo mer forsprang har du, ingenting å tape på det. Stoffet er helt rimelig å gå igjennom, det er arbeidsinnsats som teller. Ikke la ting vente på seg under semesteret, da kan man fort dette av lasset. Lykke til :)

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...