Gå til innhold

Fotball som tema bachelor


Anbefalte innlegg

Hei, er i gang med å skrive bachelor dette semesteret, har noen potensielle problemstillinger, men flere av de handler bare om COVID og er ganske kjedelige å tenke på å måtte jobbe med hele semesteret. Tenkte derfor at en bachelor om noe fotballrelatert kunne gjort det hele mye bedre, da interessen er der. Det er slik at bacheloroppgaven er i logistikk, og problemstillingen må derfor være noe med logistikk.

Har tenkt litt, men sliter med fantasien og lurer på om noen fotballinteresserte kunne hjulpet med å få i gang tankeprosessen min litt. Hva slags logistikk har man innad i en fotballklubb? En type logistikk kan for eksempel være transporten av selve spillerne, når det spilles bortekamp, og deretter dra noen problemstillinger knyttet til dette. 

Litt hjelpesløst å be om hjelp på diskusjon.no, men tiden flyr og fantasien min er ikke-eksisterende, så noe innspill ville vært til god hjelp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg trur ikkje dette er ein spesielt god idé, det vil kreve mykje av deg for at fotballtemaet ikkje skal framstå som ei overforenkling som ligg langt unna reelle arbeidsoppgåver.

Det er sjølvsagt heilt fint mulig å skrive ei god bacheloroppgåve rundt dette temaet, men vær særleg påpasseleg med at du ikkje ender opp med å overforenkle problemstillingane.

Den fyrste logistikkproblemstillinga som eg tenkte på er publikums-logistikk der du tek for deg forflyttninga frå parkeringsplass, via billettluke, til tribuneplassen og heile vegen ut av stadion. Problemstillingane vil då være knytta til at denne prosessen bør være både rask, sikker (uten fare for oppstuing og slåskamp), og enkel nok til at alle publikumerane klarer å følge systemet som er etablert.
 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...