Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

vurdering av forholdet..


Gjest 09427...c24

Anbefalte innlegg

Gjest 09427...c24

Heisann..

Jeg er en 31 år gammel gutt med 2 jenter ( 1 år og 4 år), og lever i et forhold/samboerskap som er litt så der om dagen, vet ikke helt hva jeg skal gjøre.. Vi har hvert av og på siste årene, men har siste 4 årene bestemt at vi skal ha fokus og prøve hvertfall for ungene sin skyld.. den siste tiden vel si 3 årene, har sex motivasjonen til samboer hvert 100% helt borte.. for så at den kom tilbake i 3 mnd'er.. for så at den forsvant igjen uten noe forklaring på hvorfor.. Jeg ble brått nektet og ha kontakt med venniner av meg osv.. for så at jeg ikke fikk sove en dag og jeg la merke til at hun fikk snap av en totalt ukjent person for meg som hun aldri har pratet om, eller nevnt eller noe som helst på totalt de 10 årene vi hvert sammen.. ( hun har sagt ok at jeg kjekker snappen i ny og ne om jeg føler meg usikker..) 

hun selv hevdet dem kun var venner.. og tenkte ikke mer over det valgte å stole på henne.. men brått 3 dager før julaften så mottok hun snap  kl 0200, 0300, 0330, 0400..0700 av samme person.. jeg klikket inn på chatten uten å åpne bildene og der fikk jeg sett at hun hadde mottatt ett bilde tidligere og besvart med 
" Deilig <3 <3, sov godt og drøm søtt kjekken :-* :-* <3 <3".. 

Når jeg da tok dette opp klikket hun i vinkler.. og har i etterkant byttet passord på snapchat.. byttet passord på tlf'en sin bruker mer tid på kritisere ALT som skjedd i fortiden fremfor svare ærlig på spm jeg stiller henne.. 

Spm jeg lurer på eller råd jeg lurer på.. hva kan jeg gjøre/burde jeg gjøre?..

ps: Jeg har sagt at jeg ønsker at hun enten gir meg passordet på snappen igjen så jeg kan gå igjennom chatten dems, og se hva dem snakker o slik at det hun sier kan bevises..eller at hun kan beholde han på snap,men da kun om jeg får se hver eneste gang hun skal sende snap til han..eller hun mottar.. slik at hun ikke har sjans til å "juge" eller motta bilder uten og slette.. og om hun ikke vil det så er det over.. da klikket hun enda mer i "vinkler" og igjen klaget og klaget på fortiden på ting som skjedd for over 5-6 år siden for å slippe fokus på selve saken  =( 

noen med tips/råd??

Anonymous poster hash: 09427...c24

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oisann. Her er det åpenbart noe på gang.

Jeg er en åpen person og kan i utgangspunktet tolerere at man flørter med andre, og antagelig også leke med andre så lenge begge partner "godkjenner" aktuell kandidat slik at det foregår innenfor sikre rammer som kan gi begge trygghet i en situasjon der man åpenbart leker med ilden. Om min partner, derimot, fikk bak ryggen min for å flørte med andre så er det en helt annen sak og ikke nødvendigvis noe jeg ville hverken tilgitt eller godtatt.

Det er åpenbart at dere må snakke om dette og prøve å holde følelser utenfor. Det sier seg selv at det ikke var en kake som så deilig ut med den formuleringen og det gjør vondt å lese på dine vegne at du har måttet lese noe sånn. 

Du har helt rett i å føle deg såret og det er helt fair at dette er noe du vil snakke om, men hvis samtalene stadig degenererte til anklager og sinne så kommer dere ingen vei. Du må være forberedt på å høre at hun vil ligge med noen andre og du må kunne akseptere det. Aksept betyr ikke at du skal være nødt til å tillate det, men da må du innse at forholdet er over, dersom hun ikke ønsker å finne en akseptabel løsning slik at dere kan komme frem til et kompromiss.

Dere har barn og dere skylder barna å snakke sammen. Begge to. Det minste barnet er bare ett år - så det er rimelig hjernedødt å få barn hvis man etter så kort tid skal bestemme seg for å torpedere forholdet og familien. Det er mye av denslags i disse dager. 

 

Et stort problem er hennes respekt for deg. Den er åpenbart ikke tilstede. Dessverre er det slik at de fleste kvinner har drifter som gjør samliv vanskelig; de ønsker en selvstendig og macho mann, men så snart de får ham så banker de ham ned, gjør ham husren og tam også mister de lysten på mannen de lagde fordi de mister respekt for ham.

Du begynner innlegget med å beskrive deg som en "gutt" til tross for at du er en mann og du viser en stor grad av usikkerhet når du krever innsyn i hennes liv. Det er fullt forståelig, men sender dessverre signaler som hun ikke responderer til på den måten du skulle ønske. Fra kvinners synspunkt har de rett på innsyn hos deg men ikke andre veien. Det er derfor viktig at du forholder deg til saken på en måte som utsondrer mer selvsikkerhet. Snakk om det og oppretthold den dialogen over tid, men ikke krev innsyn. Signaliser at du er selvsikker nok til at du tåler at hun har et privatliv og gjør det klart at dersom hun misbruker din tillit så bør hun ha baller til å gjøre det slutt først som sist og ikke være feig som passivt avslutter forholdet og familielivet ved å være utro.

Jeg er av den mening at alle kan ha et godt forhold. Ingen problemer er for store til at man ikke kan overkomme dem med kommunikasjon og forståelse. Når man ikke kommuniserer kjærlighet og bekreftelse på samme måte må man finne ut hvordan man skal gjøre det slik at motparten føler hva man prøver å kommunisere. Folk flest idag er for egoistiske og frigjorte til å ta seg bryet med å lære seg å kommunisere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...