Gå til innhold

Kvinne døde etter løsepengevirus-angrep


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sandormen skrev (1 time siden):

Synd de ikke opplyser hvilket program som var kilden.

Det tar nok litt tid for leverandøren å fikse og patche dette programmet for alle helseforetak rundt om i verden. Derfor kan det være hensiktsmessig å vente med å fortelle omverden om en lett tilgjengelig angrepspunkt.

Er ikke gitt at enheten støtter OTA-oppdatering. Kanskje må det fysisk tekniker reise rundt, skru fra hverander maskinen, patche den aktuelle komponenten og skru sammen igjen? Selvfølgelig bare gjetninger fra min side, men selv om vi idag er vandt med at TV'r og støvsugere oppdaterer seg selv, uten innblanding, er det ikke nødvendigvis slik med dette utstyret. Sannsynligvis ikke? 

Først når alle helseforetak som benytter denne modulen har fått oppdatert sine systemer, er det vel egentlig trygt å navngi modulen? 
(Og i mellomtiden er det ingen som hindrer helseforetakene å rapportere dette internt – slik at modulen slåes av der man kan.)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Joda, fikk bare inntrykket av at «mye brukt kommersiell tilleggsprogramvare», kunne være et eller annet som ligner på hva som har skjedd i Norge i det siste, så det pirrer nysgjerrigheta mi litt. ?

Er det samme framgangsmåte, bare inkludert med ransomware i stedet for kun snoking.

Endret av Sandormen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...