Gå til innhold

iPhone + Apple TV/ Reklame Autoplay


Anbefalte innlegg

Hei, streamer ofte fra iPhonen over til TV via AirPlay. Som regel har jeg bare på noe i bakgrunnen mens jeg surfer videre i nettleseren Safari, Scroller jeg f.eks nedover VG samtidig som Modern Family går via Sumo appen i iPhonen over til Apple TV’en hopper det plutselig opp en autoavspilt reklame fra VG opp på TV istedet for Modern Family. Samme gjelder for om jeg gjør et Google søk, filmer fra Google søket hopper over på TV uten at jeg en gang har gått inn på dem.

Finnes det noen måte hvor jeg kan slå av disse irriterende avbrytelsene og stoppe Autoplay av diverse uinteressante videoer av reklame / YT filmer?
 

-Vet jeg kan bruke Sumo - Appen på Apple TV men, men tungvint å bruke den sammenlignet med å kaste bildet over via AirPlay, men kanskje ikke akkurat slik ting er nå. Løsning?

Endret av Peaks
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, dette er nok ikke mulig. AirPlay bare passivt videresender hva enn iPhone spiller av.

For å unngå at ting i Safari autoavspilles er det ikke noen annen løsning enn å disable JavaScript for Safari i Settings, men da vil plutselig mange sider ikke lenger fungere som de skal.

Å bruke Sumo appen på AppleTV er nok den beste løsningen. Jeg synes dog ikke det er så tungvindt jeg da. De appene er jo der på AppleTV av en grunn. ?

Lenke til kommentar

Hehe, er for så vidt sant, men dette er en 3. Gen så svært treg, derav går det smidigere å kaste bilde over via AirPlay. Men å skru av JavaScript er nok eneste løsning som du skriver, men igjen det har jo sine baksider. Jeg får klare meg med Appen eller bare akseptere auto avspilling av reklame, eventuelt på tide med en ny en?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...