Gå til innhold

Peaks

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Peaks

  1. Peaks

    Utleie, Airbnb

    Ser for meg at det blir mange leietakere over korte perioder, som helg og lignende. Hva er en god løsning for utvask og rydding før en annen leietaker evt. tar over?
  2. Peaks

    Utleie, Airbnb

    Hei, skal fra Mars - Juni bo i København og funderer på å leie ut leiligheten jeg eier gjennom Airbnb. Har leid ut en tidligere leilighet over lengre tid før, både privat og igjennom utleiemegler. Ettersom det nå blir over en kortere periode funderer jeg på Airbnb, men generelt sett litt skeptisk, samtidig som jeg har hørt mye bra. Leiligheten er i et nyere boligkompleks, er på 45kvm og befinner seg i Jessheim sentrum med 10min til Gardermoen, med busstopp rett utenfor. Ser for meg at det enten kan bli populært eller veldig lite forespørsler mtp. beliggenhet. Har noen spørsmål til dere erfarne utleiere gjennom denne metoden. Hvordan gjør dere det med overtagelse av nøkkel? Hvordan velger du leietaker? Øker du leien noe i fellesferier? Hvor lenge ønsker normalt sett folk å leie av gangen? Leiligheten kommer til å leies ut møblert med sofa, seng, TV/internett og andre større møbler.
  3. Sett litt på Border Collie og fantastisk smarte og fine hunder, utrolig gøy. Men vi bor i Oslo og tror disse kan ha litt mer energi enn hva vi kan gi den til enhver tid, vi har sett litt på Golden Retriever da disse også virker til å være svært gode med barn. Golden Doodle ser og ut til å være en populær mix. Noen som har noe erfaring med disse ovennevnte?
  4. Hei, finnes det noen gård eller et sted i eller like utenfor Oslo hvor en kan besøke valper for potensielt salg? Vi har veldig lyst på hund og kunne tenkt oss å besøke noen for å se nærmere på hva slags rase vi kunne tenkt oss. Har relativt god greie på hund, vi er glad i å gå turer så chihuahua og generelt veskehund er nok for oss uaktuelt.
  5. Hei, lurer på om en kan koble opp to stk. Sonos One i stereo for deretter overføre lyden fra TV via AirPlay eller lignende trådløst uten form for delay? Eventuelr er det noen digital inngang på Sonos One dersom jeg må overføre lyden via kabel? Har en nyere Samsung TV med AirPlay, 2021.
  6. På jakt etter nytt TV og helst QLED av erfaring fra tidligere, ser fordelene av god lysstyrke, derimot trenger jeg en anbefaling på hvilke modeller der ute som nå er å anbefale. Det blir mer film og TV serier enn spill, men primært TV sendinger som kommer til å gå, altså mer eller mindre average bruk. Har funnet to modeller jeg personlig tror må være mest "bang for the buck" men tar gjerne i mot andre anbefalinger, men primært fra Samsung pga. QLED og OS'et. Hvilken ville du valgt og hvorfor? Lik pris men den ene er nyere enn den andre, hvem er best? https://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-smarte-hjem/tv-og-tilbehor/tv/samsung-55-q83b-4k-qled-tv-2022/431046#specifications https://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-smarte-hjem/tv-og-tilbehor/tv/samsung-55-qn90a-4k-neo-qled-2021/293526#specifications
×
×
  • Opprett ny...