Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva kan vi gjøre på date? Samtaleemner?


Anbefalte innlegg

Hei, jeg og en jente har snakket på snap nå i litt over et år. Vi har møtt hverandre en gang før ifjor sommer men det var med hverandres 

vennegjeng så vi fikk ikke blitt noe kjent da.

Vi har heller ikke snakket på typ tlf eller facetime for begge er ganske sjenerte

 

Men nå har vi snakket på snapchat hver dag sammen siden da å har tenkt til å møtes igjen om ikke så lenge, problemet er at jeg føler vi har snakket om det meste som kan snakkes om. Vi begge liker hverandre veldig godt derfor håper jeg det kan fungere når vi nå skal møtes.

 

Noen som har tips til hva vi kan snakke om? Hva vi kan finne på også videre? Typ vanlig date sitte på hver sin side av et bord å spise funker ikke liksom. Setter pris på slle svar og tips:) vi er begge 18 år gamle:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Må man prate?

Jeg har vært på noen dater hvor man ikke prater noe særlig i det hele tatt. Det er jo fint å bare oppleve ting sammen også?
Hvor i landet skal dette møtet holdes? Hva slags aktiviteter finnes i nærheten?
Type Akvarium, gågate for å se på gamle hus, dyreparker mm. er flotte steder å dra på date når man ikke har så mye å prate om fra før av, for det gir dere noe å prate om.

Hva med å dra til nærmeste dyrebutikk og se på dverghamstere og mus? Det kan jo fort bli en halvtimes prating uten andre ting :) 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvis dere har snakket sammen på Snap i over et år så kan det jo ikke være noe problem å holde en samtale gående? Bare prat om det samme som dere gjør på Snap, bare i stedet for å skrive det på Snap så bruker dere stemmen og sier det direkte til den andre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er en grunn til at dere har kjemi til å snakke sammen ett år på snap. Derfor dere vil møtes irl. Bruk det. Snakk om det dere interesserer dere om. Øv deg på å fremstå avslappet og se henne tidvis i øynene fremfor å ose nervøsitet som smitter. Fremstår du genuin og oppriktig vil hun bli mer avslappet i ditt nærvær. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg pleier alltid å ta en date på en spasertur.

Planlegg gjerne en helg sammen, men del det opp i faser sånn at begge er helt trygge på at man kan gå hver til sitt etter hver endt fase og ikke er låst sammen og skuffer noen hvis man bestemmer seg for å avbryte om kjemien allikevel ikke stemmer etter RL møter.

Siden dere sikkert kjenner hverandre godt igjennom chatting er sannsynligheten for at dere har kjemi god. Men ring kan allikevel skjære seg. Dere kan ha bygget hverandres forventninger for høyt f eks.

Legg opp til at dere møtes ved en tursti og gå tur. Da går dere sammen og prater litt løst Iben halvtime-time. Så kan dere avslutte om noen ønsker.

Hvis dette var kjempegøy går dere over til neste fase. Siden dere kjenner hverandre kan dette sikkert være litt intimt; lag taco e.l og se en film sammen. Så kan dere avslutte om noen ønsker.

Hvis det fortsatt er kjempekjemi og dere vil fortsette så overnatter hun. Eller dere møtes neste dag for en ny date.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Gjest endret tittelen til Hva kan vi gjøre på date? Samtaleemner?

Folk flest er egoister. Vi liker å snakke om oss selv. Hvis du vil at noen skal like deg, så prøv å la den personen snakke om seg selv. Kom med oppfølgende innspill som "hva skjedde så?", "Hva gjorde du når han sa det?"

De fleste vil da få en positiv opplevelse når de er med deg uten å nødvendigvis helt vite hvorfor.

Men så er jo også realitetene sånn at kvinner liker en mann som er initiativtaker og gjerne står for mye av samtalen. Kvinnen kan da være passiv, defensiv, dømmende og trygg. Det er de fleste kvinner mest komfortable med. Som oftest mer enn oss menn. Så hvis du føler deg komfortabel med å lede samtalene så pleier det å være det beste så sant du klarer å underholde - men hvis du mistenker at du kanskje ikke klarer det, så kan det være best å bruke den første taktikken.

Ikke at manipulering er bra - men under første møte er det ofte en fordel å forsøke å vise sin beste side (do what I say, not what I do).

Prøv også å gjøre noe som er naturlig for deg. Hvis du ikke liker å gå på kafé så skal du ikke dét. Da legger du press på samtale og deg selv i en situasjon hvor du ikke er komfortabel og ikke fungerer optimalt. Du skal ikke være falsk eller prøve å fremstå som noen du ikke er. Målet ditt er at hun skal like deg og ikke en emulering av hva du tror hun liker.

Hvis hun raskt lærer deg å kjenne og avviser deg av den grunn så må du huske at det faktisk ikke er et nederlag. Det er en win. Nederlaget er når begge fremstår som falske representasjoner av seg selv og lurer hverandre inn i et forhold som kanskje varer i et par miserable år inntil man går fra hverandre med bitterhet og elendighet og har revet hverandre ned og kastet bort hverandres tid.

Du skal være like ærlig. Føles det ikke rett så føles det ikke rett. Vi mennesker er veldig flinke til å kjenne om vi liker hverandre eller ikke. Vi trenger bare noen sekunder sammen før vi vet om det er kjemi eller ikke. Er kjemien på plass så går samtalene lett og tiden flyr. Da vet man at man kan gå videre og fokusere på de mer personlige ting og lære hverandre å kjenne - men her har dere antagelig unnagjort mye av jobben allerede. 

 

Husk å ha kondomene klar ;)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...