Gå til innhold

Se den nye traileren til den store Fallout 76-utvidelsen Wastelanders


Anbefalte innlegg

55 minutes ago, herzeleid said:

Jeg har litt problemer med å forstå sinnet mot Fallout 76, men mulig det er ting her jeg ikke har fått med meg. Har inntrykk av at de fleste reagerer på at de laget et Fallout som "ingen" egentlig hadde lyst på men for de fleste begrenser vell responsen seg til å uttrykk en viss skuffelse og la være å kjøpe spillet. Er eller var spillet virkelig så ille og uspillbart som en skal ha det til?

Dette er bare noe, han trodden at denne videoen skulle ta for seg alt, men etter denne fortsatte Bethesda å fucke opp.

Det er ikke bare "det er kult å være negativ " fall out 76 er mest sannsynlig spillhistoriens største  fuckup.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
pakleiven skrev (På 10.4.2020 den 13.33):

Dette er siste sjansen jeg gir Bethesda/Fallout 76. Har såpass lave forventninger etter alle fuck upsa fra Bethesda den siste tiden. Kommer til å prøve det å bedømme det deretter siden jeg allerede eier spillet, taper jeg ikke annet enn kanskje 30 min av livet mitt uansett.

Hvordan har det gått så langt? Jeg synes Fallout 76 er et bra konsept, og koser meg tidvis med det, men av og til får dette spillet meg til å gå på veggen. Jeg har testet Wastelanders i noen dager nå, men holder mest på med å rydde opp i den gamle main questen. Og det samme problemet jeg har hatt før dukker opp på ny. Jeg blir plutselig sendt til et sted der mobsene er level 70, mens jeg er på stakkarslige 30. Jeg er usikker på om dette er utilsiktet, eller om spillet rett og slett ikke egner seg for å spille alene. 

Lenke til kommentar
Iki skrev (På 14.4.2020 den 11.48):

Du bør forstå at Bethesda fortsatt bruker samme engine...

Om fallout 76: " A primary issue facing the developers was that components of the core engine (dating back to Gamebryo used in The Elder Scrolls III: Morrowind)"

 

Absolutt alle spillerne må forholde seg til dem, da de spiller et Bethesda spill...

Om du kommer over en bug i Fallout 76, og du rapporterer denne gjennom Bethesda sine egne systemer, så blir du bannet fra spillet. Synes du det er greit?

 

Kan ikke du bare si at du troller, istedenfor å krangle om noe du åpenbart nekter å forstå?

Du har jo svært liten forståelse for hvordan et spill utvikles, åpenbart. Mange av de største titlene i dag bruker engines med deler som går 20 år tilbake i tid. Dette gjelder Half-Life: Alyx, Modern Warfare, Assassins Creed og mye mer. Tilpasningene og utviklingen som har blitt gjort på motorene gjør at de ikke er til å kjenne igjen i dag.

Lenke til kommentar

Inntil jeg ser dette spillet på 75% eller 80% på en piratside tror jeg at jeg aldri kommer til og betale så høyt for en fiasko av et spill..

Hørt nok grusomme historier opp gjennom årene.. Fått se nok rare ting fra venner og familie som har spilt spillet.. enten de slukte 5 timer med grinding eller bare bestemte seg for å hive deg under bakken.. Håper virkelig de har fikset dette til steam ellers tror jeg bare at jeg plukker det opp på minstepris.

Skal mye til før jeg vurderer og gå ut av komfort-sonen og død av bugs til dette spillet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...