Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Ødelagt plastikk


M.B.2

Anbefalte innlegg

Noe godt middel til å få reparet litt ødelagt plastikk? Selve opphenget til radiatoren og radiatorvifta på bilen fikk seg en trøkk i et lite sammenstøt med ett hengerfeste. Det er ikke mye belastning som opphenget blir utsatt for, så jeg tror sterkt lim eller annet kan fikse det. Noen gode tips til hva jeg bør bruke?

Endret av M.B.2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Normalt sett er Epoxy (2-komponent lim) et ganske standard og godt lim til mye. Det varierer dog hvor godt henge-evnen er. Du bør i alle fall pusse overflaten godt og rense før du påfører lim. Limet er best om du blader og påfører det hurtig og har noe som holder ting stabilt på plass til det har tørket over et par døgn. Limet holder dårligere jo lengre man tukler med det etter det er blandet

Ellers har du rene plastlim som kan være bedre egnet. Er noe som heter J-B Weld Plasticweld f.eks som er spesiallaget for plast.

Superlim pleier ikke være spesielt effektivt på plast.

Har du ABS-plast  (nr 9 på recycle-trekant) har denne litt spesielle egenskaper med at du kan smelte og omforme den. Den kan f.eks manipuleres med en loddebolt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...