Gå til innhold

Slik vil 5G revolusjonere næringslivet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi er historieløse. Røntgen ga også nye muligheter: "Muligheten til å se inn i kroppen skapte stor offentlig oppmerksomhet og røntgenapparater ble også benyttet i underholdningssammenheng. Blant annet ble det laget myntapparater som ga publikum anledning til å se røntgenbilder av egne hender og føtter, og skobutikker tilbød røntgenbilder av kundenes føtter for å se om skoene passet. Etter hvert viste det seg at røntgenstrålene kunne gi alvorlige og i verste fall dødelige skader. Helsepersonell og teknikere som jobbet med røntgen fikk ofte stråleskadd hud og sår som ikke ville gro."

Nå har det store amerikanske nasjonale 200 millioner kroners NTP-studien vist at mikrobølgestrålingen gir økt kreftfare. Skal vi gå samme løypa en gang til? Kjekt å ha, og sikkert gøy, men til hvilken pris?

https://tabttraad.home.blog/2020/02/02/manden-bag-verdens-dyreste-forsoeg-det-minder-om-klimabenaegtelse/?fbclid=IwAR2nWgD-UtXndkbeFLDgYquQ31JPzU34cwlGLJEmzv8hSPX_kP6OiNrSdb4

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Man blir ganske lei av direktører og andre på ledelsesnivå i ulike firmaer, som reklamerer for firmaet sitt, ved å skrive ulike mer eller mindre faglig begrunnede artikler i Digi og andre faglige nettaviser.

Denne artikkelen tar for seg 5G som en kommunikasjonskanal som vil revolusjonere drift f.eks. av sykehus. 5G gir høyere hastigheter og kortere forsinkelse enn 4G, definert som minimum 50 Mbit/sek overalt og maksimum 10 millisekund forsinkelse. Dette er hastigheter og forsinkelse man lett oppnår med WiFi i dag. 5G på høye frekvensområder lider av ekstremt kort rekkevidde, og penetrerer knapt inn i bygninger. 5G-infrastruktur vil dermed kompletteres f.eks. av sømløs overgang til WiFi innendørs, alternativt at man bygger ut 5G-basestasjoner inne.

Uansett er det ikke kommunikasjonsbærer som er problemet for distribusjon av pasientopplysninger i dag. Det er i hovedsak tildels gamle, men mest ikke-interoperable systemer, som er problemet. 5G vil muligens, om det vil kunne tillates mtp lover og regler, være et nyttig hjelpemiddel i sykehusdrift, men det vil slett ikke være noen viktig faktor for å utløse enorme gevinster. Mtp sikkerhet mot f.eks. jamming, har kablede nett enorme fordeler. Det er også viktig å merke seg at 5G først vil rulles ut i "Non standalone mode", hvor det er "4G" fra basestasjon og inn i kjernenettet til teleleverandøren, og kun "5G" fra basestasjon til telefon eller annet terminalutstyr.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

5G har vel allerede revolusjonert næringslivet. 
Når næringslivet for lov til å drive forsøk på mennesker. 
5G er et forsøkseksperiment på mennesker der 5G innføres.
5G teknologien ikke er ferdig utviklet og ikke testet på mennesker over tid.
Dagens stråling er allerede en kvintillion ganger så kraftig som for over 100år siden. Det er et tall med 18 nuller bak (1000000000000000000 ganger så kraftig stråling i dag enn før). Er denne strålingen farlig? Ja.
Det er enorm økning av sykdom de siste 30 år. Det påståes at man ikke veit årsaken. Men årsaken er at ting tas i bruk før det er bevist trygt. DDT, aspest, amalgam, blybensin, svineinfluensa vaksine osv er bevis på at folk lures til å tro på at noe er trygt. selv om det ikke er trygt.
5G kan revolusjonere næringslivet med å fjerne alle forbrukeres mulighet til å reprodusere seg. Veit ikke om det egentlig er bra for næringslivet.

Lenke til kommentar

Jeg jobber i teleindustrien. Dette er pissprat og rør.

Calle kan ingenting om teknologi og representerer et selskap som lurer håpløst akterutseilte bedriftsledere til å sette bort arbeide til fattige ingeniører som ikke har noen mulighet til å kunne levere kvalitet som står i forhold til prisen Wipro tar. Jeg skjønner ikke at Digi tillater denne typen annonsemateriale.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis du sammenligner tenkt risiko ved 5G med den høyest reelle risikoen ved for store doser röntgen mangler du grunnleggende kunnskap om fysikk. Ha i det minste anstendigheten til å faktisk sette deg inn i ting, og ikke tankeløst gurgle opp sludder. Idiot.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

5G er eksperimentering på mennesker, dyr og insekter og bør testes grundig før det tas i bruk. Forsikrings bransjen nekter å forsikre mot skader fra stråling fordi samfunnet er så korrupt og DSA beskytter strålene og ikke folket mot stråling. Eksempel er AMS (aidonmplerne) som stråler døgnkontinuerlig, mens funksjonen den er satt til er å sende inn målerdata en gang i døgnet. Dette viser at dsa ikke tar stråling på alvor og at foket selv må beskytte seg da strålevernet ikke beskytter oss men strålingen.
Folk som vil ha hjerne kreft kan snakke i mobilen i timer hver dag. Da får dere kreft i løpet av et par tiår. Sånn sett er det farligere å snakke i mobilen i flere timer hver dag enn det er å røyke 10 røyk om dagen. Ellers gir stråling plager, uten å nødvendigvis være farlig (mulgi det er farlig). Unasett gjør det at strålingen er lite bærekraftig da man skal kunne leve med strålingen uten plager som, migrene, leamus, tinitus, kløe, utslett, brennende følse osv.
Selv ble jeg sensitiv for mobilstråling av å bruke mobilen i timesvis hver dag.
Minner om at aspest, ddt, amalgam, blybensin osv har vært trygt før. Til man fant ut at det ikke var så trygt allikevel. Mange er døde pga det. Hvor mange tusen må dø av stråling før det anerkjennes som farlig?
Hvor mange skal måtte lide i hverdagen før man anser strålingen som ikke bærekraftig?
 

Lenke til kommentar
galasb skrev (12 minutter siden):

5G er eksperimentering på mennesker, dyr og insekter og bør testes grundig før det tas i bruk. Forsikrings bransjen nekter å forsikre mot skader fra stråling fordi samfunnet er så korrupt og DSA beskytter strålene og ikke folket mot stråling.

Tja du får trøste deg meg foreløpig er 5g kun i oslo\trondheim\lillestrøm\kongsberg\elverum så sant du holder deg unna disse stedene er du fri for 5g.

Sitat

5G fører til 6G-innovasjon

Det er ingen tvil om at 5G vil spre seg raskt i Norden. Dette gjør også Norden til et perfekt miljø for utvikling av morgendagens teknologi. Wipro og universitetet i Oulu i Finland har nylig innledet et forskningssamarbeid på 5G og 6G i verdens største program for forskning på 6G – 6G Flagship. Her vil innsiktene fra 5G føre til nye innovasjoner og teknologier – og dermed til enda raskere nettverk som 6G.

Tja når 5g er kun i pilot statiget og man ikke vet noe om priser og om det gir ubegrenset opp\nedlasting for tviler på det blir slik i findland får tilbud om 100 mbit til 400 kr måneden eller 1 gigabit til 600 kr måneden i så fall ganske billig.

https://www.telenor.no/privat/internett/hjemmebredband/

for er ikke morsomt å betale 599 kr for 10 mbit eller 699 kr for 30 mbit.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...