Jump to content

galasb

Medlemmer
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

148 :)

Recent Profile Visitors

810 profile views
 1. Globalistene har jo som mål å innføre FN ledet verdensorden innen år 2030. WEF vil ha en great reset og verdens strørste selskaper og de rikeste emnneskene er medlemmer og støtter WEF. Clas Swab er en moderne versjon av Hitler.
 2. DNB er samfunnsfiendtlig bank somikke fortjener en eneste kunde. De er også hovedsamarbidspartner med Facebook og gud veit hvilken info de kjøper av de når folk søker lån. DNB er imot kontanter og for diktatur. Værste banken i Norge.
 3. Altså ikke noe man har bruk for. Kun globalistiske søppel apper fra sensur selskaper.
 4. Bruk nightlight funksjonen i Windows for å få lavere lysstyrke på skjemen for å ikke få dårligere syn.(Sorry leste ikke reklameartikkelen)
 5. Det finnes ikke venstre og høyre side lenger. Det er Globalistene mot folkene i demokratiene. Globalistene øsnker Great reset/FN ledet verdensorden i stedenfor frie demokratier. Globalistene støtter sensur og ytringsknebling. Trump er antiglobalist som trakk USA ut av WHO og andre globalistiske organisasjoner som er fare for demokratiet.
 6. Bra da kan alle ekstremistene som digger sensur og globalisme fortsette å bruke samfunnsfiendtlige globale selskapers diktatur sensur apper og fortsette sove i demokratiet. Så får terroristene som digger sensur kose seg med sensuren alene.
 7. Når forskningsartikler eies av de som har betalt for forskningen så er det ikke bra. La oss si mobilbransjen eier forskningen de har utført og holder tilbake det meste som er negativt med stråling. Da blir det falske forskningsresultater som publiseres. Det kalles cherry picking. Det sees ved å sjekke uavhengig forskning vs den betalte som er offentliggjort. Uavhengig forskning viser at stråling er helseskadelig i 70% av studiene. Mens mobilbransjens eide og kjøpte forskning viser kun 30% av forskningen at stråling er skadelig. Det er altså 40% forskjell mellom kjøpt og eid forskning vs uavhengig forskning. Det har også vært tilfeller hvor selskaper har holdt tilbake forskning som har vist seg å være negativ for selskapers produkter. Uavhengig forskning er det eneste som kan tas seriøst og stoles på.
 8. I løpet av fjoråret innførte Google en ny policy som forbyr både annonser og betalt innhold om covid-19 eller andre globale, helserelaterte krisesituasjoner, dersom disse strider mot vitenskapelig konsensus. Dagens maskebruk strider imot vitenskap. konsensus har med demokrati å gjøre og ikke vitenskap. Vitenskap har ikke konsensus, der MÅ man bevise noe før det er sannt. At FHI IKKE anbrefaller munnbind fodi det er uvitenskapelig å mot virus hører man heller aldri om fordi media og fhi lyver. De er nødt til å oppgi riktige for og motargumenter for munnbind, men anbefalningen dems er uvitenskapelig om man sammenligner deres fordeler og ulemper av maskebruk. Google er fascistisk sensur organ som er imot ytringsfrihet og demokrati. De ønsker WEFs great reset.
 9. Blir vel neppe enklere å reise uten vaksiner. Det er ikke slik at vaksinepass gir rettigheter. det er slik at vaksinepass fjerner rettigheter fra folk. Synd vi lever i nazitider hvor alle og alt skal overvåkes og kontrolleres og styres. Målet er WEFs great reset/FN ledet verdensorden/NWO. Ondskapen har mange navn.
 10. I Norge er det lockdown for mennesker og ikke internett trafikk og vi har en fascistisk Faktisk.no som sprer fake news. Norge er diktatur som andre diktaturer, men dreper ennå ikke befolkningen. Eller... Noen diktaturer dreper folk fordi de ytrer seg imot systemet, det starter med sensur. Andre diktautrer som Norge tar livet av de gamle med en utestet vaksine for å bli kvitt gamle og uønskede mens MSM ikke sier noe og sensurer politisk ukorekte meninger. Den 4. statsmakt er ikke hva den en gang var. Globalistnazismen må stoppes (FN ledet verdensorden/WEF great reset må stoppes) for frihtens og ytringsfrihetens skyld.
 11. De som testes positivt er ikke nødvendigvis smittet. Det er ingen test for å teste smitte av covid19. RT-PCR testen tester etter bittelitt av et kjent ufarlig corona virus og antall sykluser gjør at prøvene blir positive. Det betyr ingen ting, fordi en positiv test ikke sier noe som helst om smitte.
 12. Globalistnazistene vil ikke at sannhet kommer frem. Pandemien er kun en great reset av det økonomiske systemet for å innføre globalistnazistenes FN ledede verdensorden. 5G er teknologien som muliggjør total overvåking av alt og alle. Ikke rart globalistnazistene er redd for at sannheten kommer frem. Det vil være en fare for agendaen deres (WEFs great reset eller FN ledet verdensorden) om planene deres kommer frem i lyset. WEFs great reset er ingen konspirasjon. Det er heller ikke FN ledet verdensorden som de fleste Norske politikere ønsker (de fleste er imot demokrati og for FN ledet verdensorden).
 13. Når folk på venstresiden kalles for høyreekstreme og nazister så har ting gått for langt. Jo mer MSM splitter befolkningen med sine fake news og hatartikler jo mindre trygt blir sammfunnet. De som støtter sensur og diktaur er ekstremistene, men det er de andre som fremstilles som ekstremister. Globalistene er dagens ekstremister fordi de er imot ytringsfrihet og demokrati og ønsker FN ledet verdensorden eller WEFs great reset. De som jobber i Faktisk.no er de værste ekstremistene vi har i dagens samfunn. De er globalistnazister (moderne versjon av nazisme er FN ledet verdens orden eller WEFs great reset). At globalistnazister føler seg utrygge er nok ikke rart da de jobber for å innføre diktatur og avvikle demokratiet. Norge er desverre ikke et selvstendig land lenger, men styres av EU og FN. Grunnloven er tilsidesatt og NSM burde sett på plitikerne våre som den største faren for Norge. Synd det lages slike artikkler som fremstiller fiende bildet helt feil. Det er ikke frihetsforkjempere som er farlige , men de som fjerner friheten (politikerne).
×
×
 • Create New...