Gå til innhold

Tenerife


Anbefalte innlegg

så, meg og min samboer ønsker å dra til Tenerife nå i Feb/Mars, og vi har ett gavekort fra Ticket på 10 tusen og så tenkte vi og bruke rundt 5-7 tusen ekstra. vi har ingen barn, men er ingen festløver, vi vil ha strand og fint badebasseng, og gjerne tilgang til en by litt av og til.
Hvor anbefaler dere at vi drar?  Kulturelle serverdigheter vi ikke må misse?
og er det lurere og booke hotell for seg selv privat, istedet for å gå igjennom reiseselskapet? :)

På forhånd, takk, jeg har ikke vært utenlands siden 2004, så jeg vet ikke hva som er lurt og ikke lurt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, Et veldig hyggelig leilighetshotell er Parque de las Americas, 38660 Adeje. Hyggelig bassengområde, bar og restaurant. Endel trapper. Kort vei til sjøen. Mange restauranter i nærheten.En utflukt er å melde seg på busstur til vulkanen Teide. Vi så den bare fra veien, men vi gikk en kort strekning til noen flotte fjellformasjoner i vulkanlandskap. Flere stopp langs veien. Ønsker deg en fin tur.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har to alternativer:

1) Cruise. Kan se mange fine byer, har maten inkludert, kan få alkohol inkludert også med litt ekstra pris. Treningsrom i umiddelbar nærhet, så man kan ta vare på helsa også.

2) Reise til 2-4 forskjellige byer dere har lyst til å se. Altså, ikke bare låse dere til ett sted. Spørs hvor lenge dere skal være borte da.

Og angående reiseselskap, så er min erfaring at hvis du sjekker priser selv mot tilbudene de gir, så er det veldig ofte lurt å la dem organisere det. Jeg skulle vært smart og spare penger, men det ble like dyrt som om de skulle gjort det. Så der kasta jeg bort mye tid.

Lenke til kommentar

Som utflukt vil jeg anbefale en rundtur på naboøya Gomera.  Grønn øy med mange bananplantasjer og dere får antagelig demo av plystrespråket.

For turer til Teide bør dere vite at mange av bussturene kun kjører rundt i dalen og dere får ikke tid til å ta fjellheisen opp. Jeg tok en tur med Apollo da de hadde med i beskrivelsen da jeg bestilte at man kunne ta fjellheisen opp om været tillot det. På bussen ble det fortalt at fjellheisen var stengt pga. værforhold. Det hørtes rart ut da det var fint vær og man kunne se at fjellheisen gikk. Jeg ringte også til de som drev fjellheisen og fikk bekreftet at den gikk. Guidene var ikke interessert i å høre på meg, hadde de først løyet til folk så kunne de ikke endre historien.

Og kommer man seg opp fjellheisen må man ha registrert seg for å få lov til å gi de siste metrene helt til toppen. Dette må gjøres mange måneder i forveien via en obskur webside.

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...