Jump to content
Sign in to follow this  
Hofer

E-SPORT: – Trackmania fanger publikum på en helt annen måte enn andre spill

Recommended Posts

Trackmania er et enkelt spill å lære, men svært vanskelig å mestre. Jeg har spilt forskjellige versjoner av spillet siden 2003, og selv om det er gøy, er det fortsatt ikke noe jeg har mestret særlig :-D Jeg spiller for det meste Trackmania United, det beste spillet i serien etter min mening.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Annonse

Trackmania er morsomt. Har spillt det veldig mye helt siden det første spillet. Sluttet å spille en stund etter Trackmania united da jeg gikk for fullt over til konsollspilling. Gleder var stor da Trackmania Turbo kom men det ble aldri det samme desverre, kortvarig glede:) Gode minner med trackmania

  • Like 1

Share this post


Link to post
FrihetensRegn skrev (6 timer siden):

Trackmania er et enkelt spill å lære, men svært vanskelig å mestre. Jeg har spilt forskjellige versjoner av spillet siden 2003, og selv om det er gøy, er det fortsatt ikke noe jeg har mestret særlig 😄 Jeg spiller for det meste Trackmania United, det beste spillet i serien etter min mening.

Nivået på de som spiller proft er helt utrolig sykt. Vi som spiller/spillte casual og kaller oss gode kan ikke måle oss med de/dere proffe. Marginene er så sinnsykt små. Jeg var god  i min tid, ganske god faktisk, men det det var bare vanlig online multiplayer. På ps4 og trackmania turbo har jeg ikke sjans. Jeg spillte best med  tastatur på pc, tro det eller ei. Skulle tro analog kontroller var bedre men fikk det aldri til. Trackmania sunrise var konge og united forever. har spillt helt siden det første trackmania kom i 2004. De skulle holdt det enkelt og komt med trackmania 1,2,3 osv men der har gjort det komplisert med united forever, nations, sunrise og mere til som navnevalg. 
Men lurer på om noen av dere/de som er goe i trackmania spiller trials  fusion/rising osv, kan ikke sammenlignes helt me er litt i samme gata?

Edited by Guybrush 3pwood
feil

Share this post


Link to post

Trials og lignende kan nok ikke sammenlignes med Trackmania. Jeg kjenner noen få som spiller de spillene også, men de er faktisk ikke "cream of the crop" i Trackmania.

Share this post


Link to post

Det skal konkurreres i "Trackmania 2 Stadium". Det ryktes også at det kommer et nytt spill i løpet av neste år / 2021 som er enda mer rettet mot competitive og show.

Share this post


Link to post

Spilte Canyon i flere år og det var alltid stas når Riolu var på serveren sjøl om vi alle ble banka så det holdt. En helt rå spiller.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...