Gå til innhold

Søker råd ang formstøpte øreplugger til IEM


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har brukt IEMs i flere år nå, først to par Shure Se535 og nå RHA i20, og har lyst til å ta steget opp til formstøpte plugger ettersom jeg bruker det nok til å rettferdiggjøre prisen.

De skal ikke brukes på jobb, bare privat som støydemping på reise og avslapning for å høre på musikk når jeg ikke har mulighet til å ta med åpne hodetelefoner. 

Jeg søker derfor råd om hvordan jeg skal gå frem. Har gjort litt søking på nett og funnet noen forskjellige leverandører, som Hantek, Hørselslaben og Namsos audiosenter samt andre i utlandet, og det er her jeg gjerne vil høre deres erfaringer. Er det noen leverandører du vil anbefale? Noen jeg bør styre unna? 

Skal bestille time hos audiograf neste uke for å starte prosessen. Ser frem til rådene og tipsene deres!

Endret av Major Sunshine
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte fra Polske Custom Art og er storfornøyd. De kom svært godt ut i tester, var svært konkurransedyktige på pris og kablene kan skiftes. Jeg var tilfeldigvis i Polen når jeg skulle handler så jeg var innom butikken og tok avstøpning der og fikk testhøre litt på ulike modeller, men du kan også sende avstøpning per post (bare pakk det godt inn). Jeg kjøpte silikonstoff og det har fungert greit så langt, men de varer ikke evig de heller asså.

 

Tidligere hadde jeg Ultimate Ears. Var forsåvidt fornøyd med de, men ikke helt happy med servicen som hadde et flatt gebyr på rundt en tusenlapp for å fikse de. Endte opp med å forsvinne i posten... Men jeg har fått med meg at de har startet med en egen produklinje for amatører som oss.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...