Jump to content
FranzJosef

Solskjerming uten markise

Recommended Posts

Spm gjelder en ny leilighet, balkongen er veldig eksponert for sol. Det er 8 m2 som knapt har noe dekning av at taket stikker litt utpå. Min erfaring er at en er veldig avhengig av markise for å få brukt utearealet på sommerstid. Det blir veldig varmt midt i solsteika, selv i hver ende av sesongen kan det rett og slett bli for varmt midt i sola. Her er det ikke lov med markise, det er kun noe screenings som kan trekkes ned foran vinduene. Det er litt vindutsatt, så skulle helst hatt noe som sto stabilt. Jeg kan ikke tenke meg annet enn at eneste alternativet er å finne seg en parasoll som en da må sveive opp og ned for hver gang mht at det som sagt er litt vindutsatt. Noen som har erfaringer med noe som er ganske stabilt og ikke alt for tungvint i bruk?

Share this post


Link to post

Det sier seg selv, men de server hvert sitt svært ulike formål. Screens er fine til å lukke sol fra innsiden av boligen, men hjelper null for utearealet. Markiser og parasoller brukes i all hovedsak for utearealet. Det er som sagt det siste som er formålet her.

Share this post


Link to post

Ta noen bilder og gå innom en solskjermingsbutikk og få tips der. Se evt. hva naboer har gjort eller hva tilsvarende løsninger har på blokker i nærheten.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...