Malmern Skrevet 23. november 2018 Del Skrevet 23. november 2018 Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1831149-er-dette-timian/
Kim1231451 Skrevet 23. november 2018 Del Skrevet 23. november 2018 Ser mer ut som rosmarin i mine øyne 2 Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1831149-er-dette-timian/#findComment-24689782
Han Far Skrevet 23. november 2018 Del Skrevet 23. november 2018 Er nok rosmarin, ja. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1831149-er-dette-timian/#findComment-24689783
Malmern Skrevet 23. november 2018 Forfatter Del Skrevet 23. november 2018 Vet dere ca. hvor mye tørket timian tilsvarer fersk? Oppskriften sier 4 stilker med timian. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1831149-er-dette-timian/#findComment-24689820
Han Far Skrevet 23. november 2018 Del Skrevet 23. november 2018 https://cooking.stackexchange.com/questions/29853/sprig-of-thyme-dry-substitute-ratio En spiseskje tørket timian eller noe. Smak på maten underveis om mulig, så ser du hva som er godt. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1831149-er-dette-timian/#findComment-24689833
Taurean Skrevet 23. november 2018 Del Skrevet 23. november 2018 Tror det er 1:4 tørket til fersk. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1831149-er-dette-timian/#findComment-24689843
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå