Gå til innhold

— Fremtidens verktøy skal ha 36 volt


Odd R. Valmot

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor akkurat 10 celler og ikke 8 eller 6 eller 12 for den del? 12 organisert som åpne looper a 2 celler kunne blitt konfigurert til 7,2, 14,4, 21,6 eller 43,2V alt etter hvilket verktøy de ble satt inn i.

 

Høy vekt på verktøyet kan være et gode i noen tilfeller, men er ofte et onde. For eksempel når man skal bore mye over hodehøyde. Da vil jeg heller ha verktøy med lette batterier og hyppige batteribytter enn omvendt. En mulighet der hadde vært å tilby en forlengerkabel som gjør at man kan ha batteriet hengende i beltet og kabel mellom det og verktøyet. Riktignok en ulempe å ha en kabel hengende, men så lenge det er valgbart kan man velge selv hva som er best for situasjonen.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Tidsregningen vår, som vi elsker å hate, er basert på et sexagesimalt [60] tallsystem nedarvet fra Sumererne, via Babylonerne. Et system som passer håpløst dårlig inn med både vårt foretrukne desimalsystem og det hexadesimale (binær-) system for datamaskiner.

Men dette sexagesimalte systemet har et enkelt ess opp i ermet, og det er at basetallet 60 er det tallet – innenfor rimelighetens størrelse – som gir opphav til flest heltallsfraksjoner.

Nå sier jeg ikke at verktøybatteri bør inneholde 60 celler, men likevel…

Endret av 1P4XZQB7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...