Gå til innhold

Anbefale ett lydkort?


Anbefalte innlegg

Jeg er på utkikk etter ett lydkort som ikke lager støy når jeg vrenger høytalerne på fullt, eventuelt jobber med headphones. VELDIG irriterende å måtte vrenge på fullt for å virkelig høre om det er noe kødd med lyden, for så å bli nærmest døv av sus! Creative suger forsåvidt på dette.. Har selv ett SoundBlaster Live! 5.1 Player, fra 2001. Tips til noe annet lydkort (ikke creative) som er aktuelt, og helst ikke støyer? Utgiftene bør ikke overskride 1000-lappen..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mulig jeg tar helt feil, men er det ikke pga at du har for store høyttalere i forhold til forsterkeren som gjør at dem vrenger? Sjekk også motstanden på høyttalerne og hva forsterkeren din maks kan sende til.

 

Ellers går jeg VELDIG god for Terratec. Veit også at M-audio har voldsomt gode og billige lydkort. Begge disse fabrikantene er mer profesjonelt rettet enn Audigy 2 (mens Audigy 2 er best på spilling)

 

lykke til... komplett fører så vidt jeg vet en del fra Terratec... Ellers kan du titte på www.instrument-online.nu eller www.luthman.no for å finne leverandører.

Lenke til kommentar

Jeg har ett sett med Polk*Audio høytalere som fulgte med en pc som ble kjøpt for ett par års tid tilbake. Var standard høytalere som fulgte med SGI 230. De gir KONGE lyd når jeg tappre via xbox, men jeg tror d rett og slett er lydkortet det er no krøll med, i og med at d blir så vanvittig sus. har sett litt på disse terratec-kortene, og lagt dem i ønskelista jeg sendte til pap ;) Så får vi se hva som skjuler seg under gavepapiret om noen dager :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...