Gå til innhold

Sony F828 vs Canon 300D


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selvfølgelig gir Canon 300D (med et godt objektiv) bedre bilder enn Fuji S7000 eller Sony 828. Større sensor og mindre støy sikrer nok det.

 

Spørsmålet er heller om man ønsker å drasse på et kamera som er to-tre ganger så stort og tungt (igjen med en god linse med tilsvarende brennviddde). Man mister dessuten videomuligheten som ikke-speilreflekskamera har.

 

Sitter selv og venter på en seriøs review av s7000. Beste jeg har sett hittil er http://www.dcresource.com/reviews/fuji/fin...iew/index.shtml som var relativt negativ til bildekvaliteten, men ellers generelt poitiv.

 

dpreview har ikke testet s7000 ennå, men i Minolta A1-testen deres er s7000 et av kamerane det sammenlignes med. Ikke mye info, men man kan se at s7000 har høyere oppløsning enn både Sony 717, Canon G5 og Minoltaen, men lavere enn 300D til tross for nesten identisk antall pixler. S7000 får dessuten negativ kommentar for støy og artifakter, noe man kanskje kan unngå helt eller delvis ved å velge Raw format.

 

Uansett, inntil en virkelig seriøs tester slakter S7000 er det min favoritt fordi det er mindre og lettere enn 828 og kan bruke vanlige AA batterier. Skulle gjerne sett at et Canon kamera hadde lignende spec (siden jeg har Canon speilrefleks og gjerne skulle hatt f.eks felles blitz). 300D er ikke noe alternativ for meg. Vil ha høyere oppløsning før jeg bruker 10000 på et speilrefleks, eller aller helst et Canon med utbyttbare objektiv som IKKE er speilrefleks.

 

Så siden akamera er et av nettstedene som faktisk sier fra når noe er galt ser jeg virkelig frem til S7000 og 828 testene.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...