Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Samboeren var utro


Anbefalte innlegg

Og tiden gjør det egentlig bare verre. Jeg føler jeg står helt fast, og orker ikke forholde meg til nye folk fordi all tillitt til verden er borte. Jeg har byttet jobb og forsøkt å få bort ting som minner meg om han i hverdagen, men hver dag er litt verre enn den forrige.

 

Hvordan kom dere dere videre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du gjorde helt rett i å gjøre det slutt.

 

De som er utro har ofte null forståelse eller innsikt hvor ødeleggende det kan være for motparten. Man misten all selvtillit, får dårlig selvtillit og kan utvikle tillitsproblemer til andre i fremtiden. Jeg ville forsøkt å begynt med nye hobbyer, gjort noe for å fylle dagene. Brukt tid med mennesker som virker som gode mennesker, gjerne bare venninner av samme kjønn. Snakk med noen, med tiden vil du skjønne at alle er ikke som ham. Men beklageligvis, det finnes så mange menn som er utro og uærlige.

 

Jeg fant ut at min eks hadde vært venn med sin eks på fb hele tiden vi var sammen, han møtte til og med henne og bodde hos henne. Jeg brukte lang tid på å bli trygg på menn igjen etter dette og jeg følte meg så liten da jeg fant det ut.

 

Anonymous poster hash: b305e...e61

Lenke til kommentar

jeg har vært gjennom dette før, 2 ganger faktisk. det er veldig kjip følelse man føler at verden raser sammen, man orker ikke å gjøre noe som helst og man sitter der alene og tenker på eksen mens de har det morro. 

men som sagt tiden leger alle sår og mitt tips er å ikke tenk på gode minner som dere hadde, tenk på de dårlige minnene, tenk også at det finnes bra folk der ute og kom deg videre fortest mulig, få en hoppy, trene, bruk tiden med familiemedlemmer, og vær opptatt

 

Lykke til

Lenke til kommentar

Jeg kom meg gjennom samlivsbrudd ved å oppsøke hjelp og ikke sitte med "alt" inni hodet alene. Ja, det er fint å kunne snakke med venner og familie, men for min del var det godt med en profesjonell og avtaler å forholde seg til. Det føltes som jeg hadde en slags plan å forholde meg til, og timene gjorde at jeg var roligere og hadde konkrete punkter fremover i timeplanen hvor jeg kunne sette av tid og energi til å jobbe med saken. Istedet for en slags evighet fremover hvor jeg ikke visste noe.

 

De har ingen magisk løsning, men det var beroligende å vite at damen hadde mye utdanning innenfor traumeterapi, samlivsbrudd, angst og slike ting. Hun visste om lure ting å fokusere på og hvordan jeg kunne tenke på ting som jeg aldri hadde kommet på selv. 



Anonymous poster hash: d595d...708
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...