Gå til innhold

Knakk i to! :(


Swein

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når du ikke vet forskjell på agp og pci,så har du ikke noe i et kabinett å gjøre spør du meg.Man finner ut forskjellen ved å se i manualen som følger med hovedkortet.Sorry at jeg sier det her, men:velfortjent dumhet.

En annen ting er at de fleste burde vite at man ikke "dunker" nedi et skjermkort..ihvertfall ikke når man ikke får det nedi når man prøver å presse det.

lykke til med neste kort i hvertfall

:thumbup:

Lenke til kommentar
Det du kan gjøre er å kontakte skjermkort produsenten, fotelle dem hele den uheldige episoden, så er jeg ganske sikker på at de vil forstå deg, og tilogmed sende deg ett nytt.

 

Leste om en på xtremesystems at han hadde mista sin nye P4 3.2GHz på gulvet og knukket/bøyd 3 pinner på den. De fleste rådet ham til å bøye dem tilbake selv, men så ringte han til Intel, sa hvordan situasjonen hans var. Intel viste seg til å være svært så forståelige, og sendte ham en ny, helt gratis!! Det kaller jeg snillt gjort! :)

 

:xmas:

ja vil nok funke det Ødela mitt OLD Gforce2Ti for lengesiden (Koblet det til en Projector knips var det ødelagt sendte mail til Creative fikk nytt med engang)

:D

 

håper det ender gott for swein :thumbs:

Endret av Kei
Lenke til kommentar

Siden "alle" andre forummedlemmer har skrevet i denne tråden får vel jeg også gjøre det, men jeg vil ikke komme med en teori om hva som har/kan ha skjedd.

 

Men; Swein. Det er helg, snart jul og du sender mail til en supportavdeling med et problem som jeg iallefall (ikke ta det personlig) ville plotta inn langt nede på prioriteringslista. Jeg ville ikke sitti å holdt pusten mens jeg venta på svar for å si det sånn.... (Sjekk mailen i januar...)

 

Begynn å spare penger, du vil trenge det. Enten til nytt skjemkort, eller til regningen du får fra komplett dersom du sender inn kortet uten at det er tydlige bevis på produksjonsfeil (luftbobler, dårlig "liming" (eller hva dom gjør for å feste de forskjellige lagene sammen) ol.).

Lenke til kommentar
******, ******...! :angry:

 

No e det like før jeg tar skjermkorte mitt og presser på for alt hva det er godt for. Lurer på akkurat hvor mye man må presse før et skjermkort av nyere modell faktisk vil knekke.. :dontgetit:

 

Argh! Nysgjerrighetens vrede :cry::D

hmm...jeg tror det skal ganske mye til for å knekke ett 3dkort! det er jo litt bøyelig, hvis dette er sant, så må han ha brukt MYE kraft for å få det brukket.

 

Husker en gang da jeg skulle sette i mitt GF2ti kort i mitt nye MSI 648 MAX kort(som jeg heldigvis er kvitt). AGP porten var litt trang/"stør" så jeg pressa GANSKE hardt på for å få det til å sitte skikkelig...ingen skade gjort på det ivertfall. ;)

Lenke til kommentar

Swein skriver

 

Altså.. jeg kjenner INGEN som har digitalkamera

Jeg bor langt oppi skogen, og der bor det ikke mange folk...

 

Om ikke du er like dritings som jeg er akkurat nå blir du nokk årets mann. Mannen langt oppe i skogen far far away fra sivilisjonen som brukte forcen på et skjermkort enda han viste at bruk av forcen utenfor jobben er bare dustete å er dømt til å havne i ulykka.

 

Gi den mannen et skjermkort, det er nokk med ei krone fra hver av de som har vært på forumet. (har en følesle av at han bløffer men som skrevet før han får tvilen til gode).

 

Eller lurer jeg litt på det iconet du bruker swein, to stykker som løper ??? er det noe dypere mening bak det?

 

Ellers dont use your force on the skjermkort svein

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...