Jump to content
lasse161

Nighthawk R8000 X6S henger seg opp hver eneste dag. Finner ikke problemet.....

Recommended Posts

Jeg har kommet til veis ende i feilsøke problemet på egenhånd.

 

Min gamle wifi ruter mistet nettet daglig. Den var gammel og tiden var inne for ny tenkte jeg. Kjøpte nighthawk r8000 x6s. Tenkte at den ville bli bra. Daglig hang den seg opp. Både wifi og kablet nett sluttet å fungere. Oppdaterte firmware. Samme problem. Byttet til ny ruter. Problemet fortsetter. Fungerer etter restart. Byttet alt av nettverkskabler. Byttet støpsel ruteren benytter. Ingenting hjelper. Må restartes absolutt hver eneste dag. Hva er det som skjer her? Noen som har et tips?

Share this post


Link to post

Jeg er ikke så habil på direkte feilsøking på dette nivået, men hva slags enheter har du koblet til nettverket? Har du f. eks en Google Chromecast tilkoblet? 

Share this post


Link to post

Kommer litt sent inn her, men har 3 mistanker:

 

1: Internett via DSL med lav opplastingshastighet (Under 2Mbit/s). Hvis opplasting går for fullt, vil dette også gå ut over nedlastingen. Dette kan ha flere løsninger:

- Skru på QoS i ruteren

- Finn ut hvilket/hvilke program som står for opplastingen, og undersøk om det er mulig å sette grense for hvor mye av båndbredden(hastsigheten) den skal få lov til å bruke

2: Dårlig Torrent-klient som kjører på en av enhetene, som setter igang alt for mange samtidige TCP-tilkoblinger til verter rundt omkring i verden. I tilfelle har Deluge funket fra for min del, men lenge siden jeg har brukt det nå.

3: Noe trøbbel med en av enhetene på nettverket som gjør at ting henger seg opp. Enkleste måte å teste dette på er å holde 1 og 1 enhet borte fra nettverket så lenge at du er sikker på å ha fått testet alle.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...