Gå til innhold

USA beskylder Nord-Korea for dataangrep


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan jo hende de har drevet med dataangrep.

 

Hva skal det besvares med da, atombombeangrep?  :xmas:

 


Tror kanskje problemene med Nord-Korea kunne blitt løst på en bedre måte enn med masse negative ting. "Gulrot er bedre enn pisk" er jo et ordtak som brukes en del.
 
Spørs om det hjelper på en slik despot. Hva vil du gi ham da, akkurat det han måtte ønske seg, mere olje?
God Jul.
Endret av G
Lenke til kommentar

Eneste som er sikkert er at USA var årsaken til WannaCry.

 

WannaCry var da ikke stort annet enn standard ransomware men med exploits sponset av NSA. Hadde NSA rapportert feilene i stedet for å hamstre de hadde dette aldri skjedd.

 

Det hele var virkelig amatørmessig utført, så jeg tviler sterkt på at det var noe annet enn en 14-åring som hadde det gøy.

 

Ta f.eks. killswitchen som eksempel. Hadde personen(e) visst hva det holdt på med ville de ikke ha gjort det så enkelt å stoppe. Sjekke et domene for å se om det er satt opp? De kunne i det minste sett etter en signert melding på noen forhåndsbestemt domener slik at andre ikke kunne ha stoppet det.

 

Så er det det faktum at det ikke er vanskelig å skjule hvem som står bak det hele.

 

At en stat skal gjøre ting så dårlig tviler jeg sterkt på. Men på en annen side så klarer da Norge også å gjøre mye tull når det kommer til teknologi, så hvem vet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tror kanskje problemene med Nord-Korea kunne blitt løst på en bedre måte enn med masse negative ting. "Gulrot er bedre enn pisk" er jo et ordtak som brukes en del.

 

Nei, du tar feil. Landet betegner seg som demokratisk, og alle land med ordet demokratisk i navnet er de verste despoter:

Den demokratiske folkerepublikken Korea

Deutsche Demokratische Republik

Den demokratiske republikken Kongo

osv.

Millioner av mennesker i Nord-Korea har sultet ihjel, hundretusener er myrdet, og nå sitter anslagsvis 800.000 i fangeleirer. Folket er helt utarmet og lider av de fleste former for sykdommer pga under- og feilernæring.

Despoten, den feite lille rakettmannen, vil aldri gi seg. Han er minst like gal som Trump.

Lenke til kommentar

Og i tillegg, folk som klarer å komme seg ut av landet er så fulle av sykdommer og infeksjoner at de må ligge i karantene på sykehus flere uker.

 

Det hender jo at soldater kommer seg ut til sør-korea, og de har ofte veldig mye mangelsykdommer, vitaminmangel etc fordi de får svært lave rasjoner, men er så fanatiske at de ikke klager. Eller at de rett og slett ikke tør å klage.

 

Så blir de jaktet av leiemordere fra Nord-korea som ikke vil at innbyggere skal spre info om hvordan det egentlig er å leve der.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...