Gå til innhold

Hacket TV eller Xbox


Anbefalte innlegg

Hei, Er litt undrende etter en merkelig opplevelse i natt, Satt og spilte Forza Motorsport 7 på den nye Xone x maskinen i natt, la ifra meg kontrollen og kom tilbake. Da hadde alt låst seg og jeg legger merke til att en beskjed henger i toppen av skjermen der det står: En jente med svart hår kommer til og drepe deg tre ganger etter hverandre øverst på skjermen? Får ikke trykt på noe på hverken Xbox eller TV så friker litt og slår av alt, nullstiller tv-en og kobler den ifra Wi-Fi. Tv-en er en Lg smart TV. Spørsmålet mitt er: Går det og hacke TV eventuelt Xbox og gjøre noe slikt? Spilt mye TV spill på både på PC og konsoll i mange år men aldri opplevd noe slikt. I etterpå klokskapen vet jeg jo att jeg skulle tatt bilder/filmet dette men alt gikk så fort da jeg blei litt satt ut, men vi var to så vet nå att det ikke var ett lite drypp ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja har naboer men nærmeste nabo er 100m unna, bor godt utpå bygda.og de naboene som er rundt her har jeg liten tro på att har evne eller interesse til og gjøre noe slikt. Men en vet jo aldri?Men må jo være tv-en som de kom inn på, mener og ha lest det skal være ganske enkelt. Men må de da være innenfor rekkevidde på mitt Wifi nettverk?

Lenke til kommentar

Ja har naboer men nærmeste nabo er 100m unna, bor godt utpå bygda.og de naboene som er rundt her har jeg liten tro på att har evne eller interesse til og gjøre noe slikt. Men en vet jo aldriMen må jo være tv-en som de kom inn på, mener og ha lest det skal være ganske enkelt. Men må de da være innenfor rekkevidde på mitt Wifi nettverk?

 

Om du ikke bor i byen ville jeg egentlig tatt en passordbytte-runde og slått meg foreløpig til ro. Sjekk hva du er pålogget med på TV og xbox og bytt på de som start.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...