Jump to content
HW2012

Hacket TV eller Xbox

Recommended Posts

Hei, Er litt undrende etter en merkelig opplevelse i natt, Satt og spilte Forza Motorsport 7 på den nye Xone x maskinen i natt, la ifra meg kontrollen og kom tilbake. Da hadde alt låst seg og jeg legger merke til att en beskjed henger i toppen av skjermen der det står: En jente med svart hår kommer til og drepe deg tre ganger etter hverandre øverst på skjermen? Får ikke trykt på noe på hverken Xbox eller TV så friker litt og slår av alt, nullstiller tv-en og kobler den ifra Wi-Fi. Tv-en er en Lg smart TV. Spørsmålet mitt er: Går det og hacke TV eventuelt Xbox og gjøre noe slikt? Spilt mye TV spill på både på PC og konsoll i mange år men aldri opplevd noe slikt. I etterpå klokskapen vet jeg jo att jeg skulle tatt bilder/filmet dette men alt gikk så fort da jeg blei litt satt ut, men vi var to så vet nå att det ikke var ett lite drypp ?

Share this post


Link to post

Har du naboer i nærheten? Om ja; Så er vel sjangsen stor for at det bare er manglende passord på en av enhetene dine.

Bytt WiFi passord og sørg for at for eksempel TV'en din ikke har eget hotspot som broadcaster helt åpent, det er ganske vanlig i disse IOT dager... Samme med xboneren din.

Share this post


Link to post

Ja har naboer men nærmeste nabo er 100m unna, bor godt utpå bygda.og de naboene som er rundt her har jeg liten tro på att har evne eller interesse til og gjøre noe slikt. Men en vet jo aldri?Men må jo være tv-en som de kom inn på, mener og ha lest det skal være ganske enkelt. Men må de da være innenfor rekkevidde på mitt Wifi nettverk?

Share this post


Link to post

Ja har naboer men nærmeste nabo er 100m unna, bor godt utpå bygda.og de naboene som er rundt her har jeg liten tro på att har evne eller interesse til og gjøre noe slikt. Men en vet jo aldriMen må jo være tv-en som de kom inn på, mener og ha lest det skal være ganske enkelt. Men må de da være innenfor rekkevidde på mitt Wifi nettverk?

 

Om du ikke bor i byen ville jeg egentlig tatt en passordbytte-runde og slått meg foreløpig til ro. Sjekk hva du er pålogget med på TV og xbox og bytt på de som start.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...