Jump to content
fjarle

TEST: ZTE Nubia Z17S

Recommended Posts

Irriter meg litt at denne mobilen ikke er særlig mye bedre Galaxy S8 men til samme prisklasse?

For problemet med kina mobiler er garanti og reklamasjonsrett riktignok må man ta det med iwill.no men tviler på de er store nok som komplett, multicom og elkjøp, så går de konkurs som skjedde med amentio er det risiko å ta.

 

Rart mobilen ikke har nyeste android, sies en del mobiler ikke har 4g++, skjermoppløsning impornerer lite.

Usikker på batterilevetiden da jeg merker kina mobiler ikke impornerer der, hvordan er denne mobilen i oppstart? 5 minutter å starte opp med 150 apper og spill installert?

 

Kunne ønske en del har 2 USB-C innganger, istedenfor jack, fint å kunne lade mobilen samtidig å bruke DAC for  å høre på musikk. eller kommer med usb-C hub.

Edited by LMH1

Share this post


Link to post
Annonse

Har Nubias toppmodell fra 2016. Den fungerer veldig fin til det meste, og er en kjapp telefon. Liker harware'n godt, men software er de ikke så gode på. Supert kamera og super skjærm, men kjører fortsatt på android 6. Den sliter litt med å sammarbeide med noen apper slik som macro droid og posten( funker fint men mottar ikke melfing når noen har delt en pakke med meg). Ellers hadde det vært fint om vipps hadde fått mulighet til å varsle meg når noen har vippset meg. Alle former for varslinger står på både i vipps og postens tilfelle, men likevel skjer det ingenting. Ville heller gått for en oneplus 5t for å være på den sikre siden.😊

Share this post


Link to post

 

En ting som bør nevnes her er språkstøtten. Her har vi en telefon som er en slags mellomting mellom norsk og engelsk. Enkelte ting er oversatt, mens store deler av menysystemet ikke er det. Det vil derfor være litt inkonsekvent hva slags språk du får opp på skjermen, og enkelte vil kanskje foretrekke engelsk menyspråk for å slippe blandingen.

At dette ikke trekker ned er underlig med tanke på at de fleste i Norge fortsatt har norsk som morsmål. Slett oversettelsesjobb kan være verre enn å ikke tilby språket i det hele tatt.

 

Ellers er det bare å konstantere at vi nok en gang har en mobiltelefontest i regi av tek.no / vg hvor mobilnett-teknologier ikke nevnes med et eneste ord. Hvilke aktuelle teknologier som 4G-tale og Wi-Fi-tale støttes hos hvilke operatører? Hva er maks hastigheten på DL/UL? Her håper jeg at et norsk nettsted kommer på banen med ordentlig *mobil*testing.

 

Å kjøpe en mobil uten støtte for de nevnte teknologiene, spesielt 4G-tale, på tampen av 2017 er å kjøpe utdatert mobilteknologi.

Edited by mandela

Share this post


Link to post

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...