Gå til innhold

Snart kan du endelig bruke Microsoft Edge på mobil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har brukt betaen på Android en stund allerede, og den fungerer utmerket!

Jeg er imidlertid enig med "Lostfields". Det aller beste fra Edge på Windows Mobile har dessverre ikke blitt med.. Skjønner f.eks. ikke at ikke flere har forstått at adresselinjen sitter bedre på bunnen av skjermen på en mobiltelefon!

Lenke til kommentar

Kan også være at hardwaren på min Lumia 640 ikke alltid henger helt med. Er ihvertfall tider hvor nettleseren ikke har vært mulig å bruke pga konstant refreshing etter siden er lastet inn. Når det er sagt, så er det en stund siden jeg har oppdatert nå (hardt med 8 gigs internminne). Det kan også ha noe å si.

 

Det blir ihvertfall vemodig å forlate WP, da de har gjort veldig mye rett, etter min mening. Det var bare synd at det er så få apper. Nå får ikke min 640 de nyeste oppdateringene lenger heller, så den begynte vel å bli gammeldags uansett.

Ja, kjedelig at det gikk som det gikk. Min fru gikk også fra en 640 med Windows 10 mobile, den begynte å bli veldig ustabil på slutten. Enn så lenge mener hun at Windows 10m er mye greiere enn Android, men det hjelper svært lite uten appene hun må ha.

 

Selv har jeg ikke hatt problemer med appstinenser frem til nå nylig. Etter at MS offesielt skrinla W10m har imidlertid både Vips og Sparebank1 droppet sine apper, og det var litt kjedelig, selv om banken i praksis fungerer vell så bra i nettleseren. Jeg blir nok like vel sittende på W10m til mobilen jeg har dør, jeg har en S8 og iPhone7 liggende skuffen min her, så om jeg absolutt må ha en app så kan jeg bare hoppe innom en av disse.

 

Så satser jeg heller på at W10 Core OS og CShell ferdigstilles snart, og at noen tenker "hvorfor ikke lage en mobiltelefon som kjører full Windows 10".  :xmas:

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...