Petter Anton Skrevet 28. september 2017 Skrevet 28. september 2017 Hvordan koker man dette, som vanlig ris?
Petter Anton Skrevet 28. september 2017 Forfatter Skrevet 28. september 2017 Er det farlig å spise det om det gikk ut januar 2016?
Isbilen Skrevet 28. september 2017 Skrevet 28. september 2017 (endret) Nei. http://www.godt.no/#!/artikkel/23773583/disse-matvarene-gaar-ikke-ut-paa-dato Endret 28. september 2017 av Isbilen 1
Petter Anton Skrevet 28. september 2017 Forfatter Skrevet 28. september 2017 Da blir man mett i dag også da. 2
Petter Anton Skrevet 4. oktober 2017 Forfatter Skrevet 4. oktober 2017 Blir mett, men det er trist ernæringsmessig. Viktig å ikke kaste mat syns jeg. Hvis man legger til litt grønnsaker og noen skiver med skinke så er det helt greit.
Onkel Kompost Skrevet 4. oktober 2017 Skrevet 4. oktober 2017 Ja. Det går forøvrig an å gjøre det andre veien også: du kan lage grøt av vanlig ris. Jeg lagde for noen år siden grøt av basmatiris. Smakte mer "middagsaktig" enn risengrynsgrøt vanligvis gjør, men absolutt fullt spisende.
Petter Anton Skrevet 5. oktober 2017 Forfatter Skrevet 5. oktober 2017 Men er ikke grøtris bare spesielt behandlet? Hvit ris er vel polert, eller bleket.
^fmj Skrevet 6. oktober 2017 Skrevet 6. oktober 2017 https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_rice_varieties
kjetilkl Skrevet 6. oktober 2017 Skrevet 6. oktober 2017 Grøtris er iogforseg ganske lik ris til Risotto - så det bør gå fint å lage en risotto på den og bare passe litt på koketiden (så den ikke blir grøt)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå