Gå til innhold

DVD-spiller


Anbefalte innlegg

Nå som det nærmer seg juletider har jeg tenkt å investere i en DVDspiller som jeg kan ha hjemme i stua(ikke på pc'n), men jeg har lite peiling på hvilken jeg burde kjøpe fordi at jeg må ærlig innrømme at jeg kan ikke så mye om DVDspillere :blush:

 

Kan dere anbefale noen DVDspillere for meg? Prisen burde ikke overstige 3000kr og den burde kunne spille de aller fleste formater. Hadde også vært fint hvis dere kunne vise til nettsider(helst norske) som tester forskjellige DVDspillere slik at jeg får et lite innblikk i hva som er bra og hva jeg burde styre unna(jeg finner ikke noe bra når jeg søker).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
:w00t: [color=blue]denne er bra og billig og den kan spille de fleste formater
blant annet CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD, CD

[url="http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=info&p=37885&t=1881&l=2&AvdID=1&CatID=3&GrpID=8&s=pl"]http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...=3&GrpID=8&s=pl[/url][/color]
:w00t:
Lenke til kommentar
Feilpostet.

Det kan du si til "Report"-knappen. :) Og ja, den er feilpostet. Moderatorteamet sitter muligens i en nedsnødd hytte på afrikanske savanner og drikker juleøl av en årgang selv bestefar ikke kan minnes, men de stenger den så fort de kommer hjem.

Endret av sanoj_20
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...