Gå til innhold

Verditransport, erfaringer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jobber ikke som verditransportør selv, men jobber i et firma som også driver med den tjenesten.

 

Mitt inntrykk er det er er hektiske dager med lange kjøreavstander (dette er på Innlandet), og at det er all kjøringen som for noen er det verste med jobben. Dette vil jo sikkert variere fra sted til sted da.

 

Man jobber som oftest alene som verditransportør. Verdiene er så godt sikret at kost/nytten med å være to vektere er lav. De ranene som har vært i Norge har som oftest vært innsidejobber. 

 

Det er hovedsaklig arbeid på dagtid, sikkert noe kveld også noen steder. Det er ingen verditransport på natt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Høres ut som en drømmejobb/skjult gullgruve. Bare slå av hodet og la bilen gjøre jobben, og tjene 500 000 i året brutto ^^

 

Årslønna for fulltid er jo bare på 350,000 med tjenestetillegget for verditransport. Skal litt til for å komme seg på 500 fra der.

 

 

Tull.

 

Jeg tjente over 490.000 kr i fjor på samme med samme turnus på et stasjonært bygg. Ville bikket 500.000 kr i året med verditillegget. 

 

Fulltid på natt er 153,83 timer. Min timelønn (etter tariff) er 196,65 kr i timen.

 

Månedslønn: 30250 kr

Tillegg for natt/helg: 5000 kr

Fagbrevtillegg: 1461 kr

Stasjonær tillegg: 250 kr

 

Månedslønn: 36961 kr.

 

Da har vi allerede en årslønn på nesten 450.000 kr. Så må vi plusser på ekstra 30.000-40.000 kr i helligdagstillegg, 19000kr i verditillegg, og feriepenger. 

 

Jeg hadde nok tjent rundt 520.000 kr i året (inkludert feriepengene) på en slik turnus med verditransport. 

Endret av Windoge
Lenke til kommentar

Ut ifra tariff, for fulltid (37,5), så har du toppen kr 180,42 i timen - da med 9 års ansinitet og minimum kr 170,92 i timen Med den timeslønna du kommer opp, så ser jeg at det er en mulighet.

 

Du jobber færre timer på natt, men det er kompensert med mer lønn per time. Total månedslønn er den samme. Du har toppen 180,42 kr på dagtid, men da jobber du også 162 timer i måneden, så månedslønnen blir den samme. I privat sektor ville ihvertfall utelukkende dagjobb som vekter vært tombola for min del. Det er uansett vanskelig å finne interessant arbeid på dagtid uansett.

 

Uansett er det bare en tier ekstra i timelønn fra minst til full ansiennitet. Men turnus jeg beskrev ovenfor når du allikevel over 500.000 kr i året med alle tillegg, da med null erfaring. 

 

Men ja, utelukkende nattarbeid var en drømmejobb på verdi. Litt kjipt de dagene man ikke er 100% opplagt, spesielt på dårlig vinterføre. Spesielt deilig var det om sommeren i nord-norge, ettersom det aldri blir mørkt. :)

Endret av Windoge
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...