Gå til innhold

Wii U Pro kontroller


p10

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kommer helt an på hvor lenge du har tenkt å fortsette spille Wii U før den pensjoneres til fordel for Switch. Den har selvfølgelig mye bedre batteritid enn GamePad'en, bedre rumble, bedre å holde i. Så hvis du spiller mange spill som ikke krever GamePad-skjermen, så bør du ha den.

 

Ville ventet med SNES-kontrollerne siden det følger med 2stk med SNES Classic Mini, så hvis du skal ha den, så er dem allerede der.

Lenke til kommentar

Jeg beit i det sure eplet og bestilte en Pro kontroller til 496,- i en Elkjøp butikk, sparte jeg meg frakten også. Det begynner å bli veldig skralt med tilbehør for denne konsollen rundt om nå føler jeg. Irriterte meg grådig når jeg var innom den lokale Coop Obs'en her på fredag for å plukke med meg en Pro kontroller,  det har stått én eneste én der urørt i flere mnd. nå...selsvsagt var den borte på fredag :p Brukte kontrollere er ikke det sprekeste jeg vet om, er jo ofte ett helt DNA-bibliotek som medfølger der.. Men har en rekke Playstation kontrollere som ikke såg ut i måneskinn, men får man plukket den fra hverandre og vasket hver og en eneste del så ser det,og føles ganske mye bedre ut :wee:

 

Er ikke kjempe fan av flytebryggen som følger med konsollen uansett, så for min del er det nok verdt det sånn sett. Vil egentlig ha en nr.2 også, men venter litt og se om det kan dukke opp ett rimeligere alternativ. 

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...