Gå til innhold

Smartklokke, hva anbefales?


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Aldri eid en smartklokke, men er på utkikk etter en.

 

Pris klasse max 5000kr.

 

Har sette på alt for mange, og blir bare helt ør i skallen, og sliter litt med å kunne velge. Sette på Huawei watch 2, Samsung gear 3, Asus Zenwatch 3, LG Sport, Garmin X, Motorola Moto 360 gen2 osv...

 

Hva har dere, og hva anbefaler dere?

 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har hatt følgende:

Garmin fenix 3 HR

Moto 360 (gen 1)

Tag Heuer Connected (gen 1) både med Andoid Wear 1.5 og v2.0

 

Har nå en Garmin fenix Chronos som er mer en fenix 5 enn det er en fenix 3 innmat.

 

Har virkelig prøvd å like Android Wear - også v2.0 som er ganske bra. Men sliter litt med batteritiden og at klokken i det daglige liv ikke egentlig leverer mer enn sportsklokken fra Garmin. Selv om Tag Heueren var veldig ok. Ender likevel stadig tilbake på Garmin både pga trening, men også pga smartfunksjonene på den - og ikke minst batteritiden som er på ca 1 uke eller mer avhengig av hvor mye GPS jeg bruker. Den er rett og slett det beste kompromisset. I alle fall for meg.

 

Hadde nok kikket litt på Samsung Gear S3 som virker ganske bra. Et viktig poeng (for meg i alle fall) er at klokken har Always On skjerm. Det er ikke alltid man gjør en tydelig bevegelse for å se hva klokken er, men bare ønsker å kaste et blikk ned. Da er det ganske håpløst med en skjerm som er av.

Endret av Andyoid
Lenke til kommentar

Har hatt mange smartklokker selv, av de for Android likte jeg best LG Urbane. Dette er fortsatt imo en av de beste smartklokkene på markedet. Gikk over til iPhone, og har brukt Apple Watch etter dette, og er meget fornøyd med den.

 

Som Andyoid ender jeg opp med å bruke Garmin treningsklokke med GPS i stedet for smartklokke. Den kan ikke snakkes eller tekstes med, men jeg får notifications når noen ringer, kan også svare eller avvise fra klokken, kan lese SMS, meldinger fra facebook, finn.no og mye annet. Den har også værmelding og musikkstyring, mulighet for å laste ned fra tusevis av apps, widgets og faces fra Garmins store. Batteriet holder fint et par uker på en lading.

Endret av zanta
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...