Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Skal i militære fra kjæresten!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Hei!

Jeg skal da i militære om ikke så lenge, og jeg har da nettopp fått meg kjæreste. Ho vil jo ikke at jeg skal dra i det hele tatt. Jeg lurer på om dere har noen ord jeg kan forklare ho så det blir lettere at jeg drar? Kjenner at det blir ganske tungt selv og dra...

 

Anonymous poster hash: dafd6...cd8

 

Du kan forklare at et år ikke er så veldig mye i den store sammenhengen. Vet at det kan kjennes ut som ganske mye når man er 18-20 år, der mange kanskje skal bo hjemmefra for første gang, men det går raskere enn man tror. De fleste får også flere andledninger til å komme hjem på perm, noe du også kan fortelle henne. Ellers er jo telefonsamtaler og videochat tingen for å holde kontakten gjennom det som for de fleste blir et avstandsforhold. 

Lenke til kommentar

Tror ikke du vil angre på å reise i militæret. Hjemlengselen er størst i begynnelsen, men etterhvert som du begynner å bli kjent med gutta der og trivselen kommer, så blir det ikke noe problem og tiden du er inne vil gå raskere enn du hadde forestilt deg. Og nå i dag er det jo lett å holde kontakten med mobil og sånt, var litt annerledes da jeg var inne på tidlig 90 tallet. Men som sagt, en lærerik opplevelse og du blir kjent med mange mennesker. Jenta di vil nok forstå valget ditt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...