Gå til innhold

Star Citizen - the open-world space sim from the creator of Wing Commander


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mulig jeg har misset noe med 890 Jump, men hva er bruksområdet for denne? Etter det jeg har lest virker den mer som eye candy i form av å virke som et møterom for Apple. Fint skip for å frakte VIP's (muligens gjennom missons som krever litt "standard") fra A til B og som møterom mellom ulike allianser, men ser ikke for meg at skipet er noe som har stor betydning i spill til tross for $600 i salgspris.

 

edit: Skipet i seg selv er jo sexy as hell - og liker veldig godt bridgen!

Endret av Ronald Ulysses Swanson
Lenke til kommentar

Ser at CIG dro inn over $1,300,000 den 11. oktober i forbindelse med salget av 890 Jump. Sterke tall, og viser at kjøpeviljen fortsatt er høy blant spillerne. Blir spennende å se om man ved senere slipp av skip vil se en trend med at man smelter ned skip heller enn å bruke mer penger.

Det var nok tilfellet denne gangen også. Alle skipene ble solgt, de aller fleste på den dagen, altså 3560 skip. Til $600 pr stk skal det bli $2,136,000. Noen ble solgt dagene etter, så kan sikkert trekke fra rundt 500 skip, som betyr at du kan trekke fra 300k. Så godt over en halv million dollar kom fra store credits.

 

Uansett en imponerende sum!

Lenke til kommentar

Den siste Persistent Universe demoen har vel muligens dere alle sett allerede men det hadde ikke jeg, og det må jeg si, blown away! Trodde ikke de var i nærheten av noe sånt som dette enda.. Skjønner at det er dags å gå inn med penger her nå, koste hva det koster vil :)

 

Pengene for å få laget spiller er allerede på plass, så er nok ingen krise fra om folk velger å vente til spillet nærmer seg "ferdig". Grunnen for å skulle gå inn nå, er om du vil ha spillet for en noe billigere penge enn det vil koste når det slippes.

 

Det ser flott ut og jeg gleder meg til se hva de får til fremover. Neste store sak blir FPS delen som skal vises frem ved månedskifte oktober-november.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selv synes jeg det er morsomt å følge utviklingen litt nærmere også. Selv om modulene som er tilgjengelig nå er begrensede har jeg vel hatt mer glede av hangaren til Star Citizen enn jeg har hatt av enkelte andre fullpris spill. Det er rett og slett et fascinerende prosjekt, og å kunne studere en flik av det etterhvert som det utvikler seg synes i alle fall jeg er verdt litt.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...