Gå til innhold

GUIDE: Apper til påsken Stå på ski, ta bilder, eller noe annet? Vi har funnet appene for en god påske


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 11 måneder senere...

Kan anbefale Snoww (ja, to w’er) fra AppStore på iOS (regner med den sikkert er på Play på Android også). Om man ikke liker integrasjon med sosiale medier, så er min favoritt Ski Tracks på iOS (ser litt gammeldags ut).

 

Dette er da forøvrig apper for de som liker å travle selve kjøringen sin i diverse bakker, med info om meter kjørt, høydemeter og fart etc. Snoww har da FB integrasjon så du kan kjempe om å kjøre mest og best med venner.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Vil anbefale Trace snow til snowboardere og alpinkjørere, appen måler kjørt lengde, høydemeter kjørt, antall hopp og en hel rekke andre ting. Man kan se på kart hvor man har kjørt. Hvis man vil kan man i tilleg kjøpe (tror ikke den selges i Norge, så import) en dyr "Trace tracker" en liten rund dings med gps som skal festes på brett, ski el. Har ikke sjekket i det siste men den funker for flere sporter også. Det er en egen app for surfere også, Trace Surf. Man kan legge til venner, se lister over hvem som har kjørt mest både globalt og i hvert enkelt skisenter blant annet. Man kan også få overlay på video har man go-pro i bruk. Har selv brukt kun appen til snowboard, å det funker kjempefint.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...