Jump to content

Argur

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Mer interessant er hvordan Ingenuity skal fly på Mars, håper det går bra...
 2. "vindMØLLER" faktisk, bakeribransjen får et heftig oppsving...
 3. Et det et betydelig problem i Kina og Japan med snø og is?
 4. Odd R. Valmot: Ja akkurat, 2x30W RMS på batteri, du har skrevet 2x40W i DIN spesifikasjonsliste i artikkelen.
 5. Ifølge teksten er det 2x40W RMS tilkoblet nettstrøm og 2x30W RMS ved batteribruk, men i spesifikasjonene listet opp står det 2x40W RMS på begge alternativer. Klarer meg forøvrig fint med JBL Flip 3 Stealth ute, men alle BT høytallere fra JBL virker å levere "varene".
 6. Har en ca 15 år gammel Høyang polaris støpejernpanne, i bruk mange ganger pr. uke. Etter maten er tatt ut av pannen, har jeg litt varmtvann fra kranen i før jeg sveiper over med en grytteskrubb. Det er da så varmt at det meste av vannet somregel damper bort selv, eventuelt en klut for det siste av vannet. Hvis pannen er tørr kjører jeg i litt raps/olivenolje. Har ikke sett noe rust, å det brenner seg aldri.
 7. Har de hørt om det helt nye, fullstendig resirkulerbare og nedbrytbare vidunderstoffet aluminium? Det skal vistnok ta verden med storm.. Det er plasthinne i aluminiumsbokser også, ikke det mest miljøvennlige med metallutvinning heller. Papp "vokser jo på trær".
 8. Nå har det gått et halvt år siden denne artikkelen ble laget, nå er vi på 250K.
 9. Jeg vil ha putekjøler, seriøst, det har jeg bruk for.
 10. Finner det merkverdig at ikke mange av de minste offentlige flyplassene er erstattet av helikopter. F.eks Røst, hadde man satset på helikopter hadde man egentlig ikke trengt å bygge noe som helst, et helikopter kan jo lande hvorsomhelst. Nei det går ikke like fort men koster MYE mindre på alle plan. Bygge flyplasser til milliarder av kroner for noen få tusen passasjerer i året er jo helt tullete.
 11. Er dessverre ikke bare på TU jeg obseverer denne effekten, den er overalt hvor det er mennesker.
 12. Synes å huske at det tidlig i etterforskningen ble sagt at de trodde lysene de navigerte imot var land... Så da var det ingen grunn til å svinge unna.. WTF!
 13. Resten av landet er trygt og trenger ikke Politihelikoptre. Fyll heller på med ambulansehelikoptre i passende størrelse. Hvilken metode har du brukt for å forutsi fremtiden?
 14. Skal alle stasjoneres i Oslo? Hva med resten av landet?
×
×
 • Create New...