Jump to content

Argur

Medlemmer
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. WOLF3D->Doom->Duke3D->Quake->Goldeneye-> UNREAL->Half Life->Halo->Half Life 2. Husker også godt Hexen, Descent & Heretic som fint tidsfordriv midt på 90-tallet. Forøvrig kjøpte jeg Xbox 360 kun for Halo, da Halo er episk.
 2. Ikke noe rart at kjøleskapet bruker mer energi fra 1 Mars, ifølge lappene blir det jo større både totalt, 6l, og større innvendig, 18l... Jeg har fått slike lapper med feil selv, flere fanger, både på oppvaskmaskin og vaskemaskin. Fant reglene for utregning på EU's nettsider, og det stemte dårlig med det de medfølgende lappene sa.
 3. Jeg bor i Trondheim og her er det vistnokk 27.000 som bor på kvikkleire, det er kvartparten av de 110.000 i hele landet. Jeg personlig bor ikke på det ifølge kart men det er påvist både oppi og nedi "høgge" for her jeg bor. Det gikk et større kvikkleire ras på 1600-tallet (1680 årene?) like ved sentrum som rant utover Bakklandet. Det er ikke gjort noe som helst såvidt jeg vet, annet enn å kartlegge. Det hjelper ikke mye når det går et skred.
 4. Jeg skulle gi bort en 90-talls støvsuger i sommer, tok bilder å skrev at den er fullt brukbar etc Under et minutt etter annonsen var lagt ut, ringte det et menneske som nesten virket desperat etter å få tak i støvsugeren, jeg sa det er greit du kan få den, hen skulle komme samme dag avtalte vi. Denne samtalen var kansje 2 min. Imens hadde jeg fått 10-12 meldinger på finn om interesse, svarte alle om at den er lovt bort. Satte annonsen som "gitt bort". Noen timer senere får jeg sms fra hen som ringte, hen ville komme neste dag, for da skulle hen til mitt området i annet ærend likevel (vi bodde på hver vår side av Tr.heim) greit nok dette tenkte jeg og sa det var greit, tidspunkt ble avtalt. Neste dag, kom og gikk avtalt tidspunkt uten at jeg hørte noe. Sendte sms og spurte om hen kom snart, fikk ikke svar. Neste dag sendte jeg melding via finn til den første av de andre som ville ha, hen svarte og avtalte tid senere samme dag for henting, tidspunktet gikk uten noe oppmøte, ikke noe melding og heller ikke noe svar på mine meldinger. Irritert over disse upålitelige menneskene sendte jeg melding til nr 2 som hadde sendt melding, forklarte at nå var det 2 stykker som ikke hadde møtt opp, å kansje hen var interessert fortsatt, men da gjorde jeg det klart at hen faktisk måtte møtte, hvis ikke det skulle være mulig måtte jeg få beskjed. Vi avtalte at hen skulle komme neste dag, på kveldingen, fleksibelt tidspunkt, jeg trengte 30 minutts forvarsel da jeg ikke var hjemme, dette skulle jeg få ja! Fikk melding neste dag om at nå var hen fremme, ikke noe forvarsel som avtalt, dro da hjem, dette tok ca 20 min. Hen virket irritert over å måtte vente, jeg spurte hvorfor ikke hen hadde sendt melding 30 min før som avtalt, fikk til svar at det hadde hen glemt. Opplyste da om at hen ikke hadde noen grunn til å være irritert, det var det jeg som hadde.. Hen unnskyldte seg da, fikk støvsugeren med seg og dro. Mye upålitelige folk rundt på finn.no, og ellers...
 5. Da hadde jeg brukt pengene på fornuftige ting, f.eks solceller til fattige Afrikanske landsbyer, rent vann, kjøpt leiligheter til sosialklienter/fattige osv. Ikke egosentriske ting som dette. Kan opplyse om at jeg er motstander av nåværende økonomiske system, det monetære system. Menneskeheten må bytte til ressursbasert økonomi og ikke forbruksbasert økonomi med mest mulig kjapp proffit som mål. Forøvrig tillsier prisen på "bare" 1,5mill. Nkr at dette faktisk er gjennomførbart for ganske mange som ikke er styrtrike hvis man bare har litt økonomisk sans.
 6. Helt enig! Den rikeste prosenten står vistnokk for ca 50% av utslippene fra langdistanseflyging: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0959378020307779?via%3Dihub Dette vil ikke gjøre det bedre... Personlig kunne jeg godt tenkt meg en tur til rommet, men innser jo at det er en utopisk drøm.
 7. Kremt: " Dette minner vel mest om en konsentrasjonsleir spør du meg. Det har de vel litt erfaring med der nede." Det er ikke mange i live som har noe erfaring med det lenger, det er tross alt 75 år siden krigen var over. De få som husker noe i det hele tatt var for det meste barn da, å vil være godt voksne i dag. Noen veldig få over 90-95 hadde kansje personlig erfaring med svineriet, hvorav en vis andel er demente eller har andre kognitive sykdommer i dag, så da minker andelen enda mer. Tyskland i dag kan ikke sammenlignes med hva det var da; de var tegnologisk helt i toppen, men var litt for glade i seg selv. I dag er de et av de mest moderne /utviklede land vi har.
 8. Mer interessant er hvordan Ingenuity skal fly på Mars, håper det går bra...
 9. Et det et betydelig problem i Kina og Japan med snø og is?
×
×
 • Create New...