Gå til innhold

Jobbe som psykolog - tidligere selv slitt psykisk


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg lurer på om det er noe "i veien for" å praktisere som psykolog dersom man sel har slitt med psykiske problemer tidligere i livet, og fått behandling for disse, slik at det er "on record". Kan ikke finne noe om dette... Tenker det kan ha betydning dersom man f, eks skal jobbe i forsvaret og må sikkerhetsklareres, men i en "vanlig" jobb som psykolog.

Politiattest er jo krav for utdanningen, men helseattest er jo ikke det... Vet noen om slikt kreves når man begynner å søke jobber etter utdannelsen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ofte kan slike erfaringer være nyttige. Om du er over disse problemene, vil jeg heller nesten se på dette som noe positivt enn negativt. Vet for eksempel at en svært stor del av logopeder som jobber med taleflytsproblemer blant andre, selv har eller har hatt problemer med språk selv.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det er absolutt ikke noe problem, men det er greit for sin egen del at man har fått bearbeidet det som man har hatt problemer med eller at man har kontroll på de følelsene og de problemene man har slik at dette ikke får et utløp i en klientsetting. Jeg har selv sittet på forelesning og hørt på en lærer som tidligere har hatt problemer som har "klikket" i klassen og det er ikke særlig okay.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...