Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

vinterferie sammen, men datingen er det slutt på...


Anbefalte innlegg

Vil gjerne ha litt råd, så da spør jeg dere her... : )

 

Jeg har passert 30 år. Har i over et halv år datet en mann med barn fra før. Lenge gikk det veldig fint og vi var mer eller mindre kjærester. Han var tilbakeholden med å introdusere meg for barna, men det så jeg egentlig på som ganske naturlig. Det er greit å være sikker på at dette er noe å satse på før de trekkes inn, selv om jeg synes det var vanskelig for egen del å si at dette var noe å satse på når det var en så stor del av han jeg ikke hadde møtt. Men nok om det...

Jeg vil påstå at han var en pådriver for forholdet og jeg ble forelska, men så fikk han kalde føtter....var ikke like klar for å gå inn i et nytt forhold...men vi fortsatt å ha mye kontakt og plutselig ble barna introdusert for meg. De har jeg møtt flere ganger etter det. Jeg har gitt uttrykk for at jeg synes det er synd at det har blitt sånn mellom oss, og at jeg ser på han som en potensiell kjæreste. Vi gjør ikke lenger "kjæresteting" og når vi møtes så er det på mitt initiativ. Sist ble vi sittende å prate om vinterferien. Plutselig skal vi to og hans barn på hyttetur i vinterferien...

 

Jeg er forvirra....selvfølgelig gleder jeg meg og jeg har det veldig gøy med å leke med barna mm. Men er det rom for å krype inn i armkroken hans også og forvente kos tilbake eller tøyes strikken altfor langt da?

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, det er klart jeg burde spørre han, du har så rett så rett. Bare kvier meg for et mulig negativt svar. Jeg er forvirra over at han ikke vil ha noe forhold, men likevel inkluderer barna og drar på tur med meg. Jeg vil jo gjerne at han skal snu på det igjen og at vi kan prøve å ha et forhold.

Så håper jeg at jeg klarer å følge "spilleregla" og oppføre meg "pent" på tur sammen...:)

Lenke til kommentar

Hvis det er slik at du tenker tanken om å investere i dette forholdet, både tid og følelser, støtter jeg deg på at du vil vite om han mener at dere har et forhold eller ikke.

Nå vet jeg jo ikke hvor hen du er i livet med tanke på å skulle lage kjernefamilie, men dersom din intuisjon sier at alt ikke er på stell, må du bestemme deg for om du har tid å bruke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...