Gå til innhold

Hva er viktig for deg når du velger å delta på et arrangement?


Anbefalte innlegg

Hei, vi er noen studenter fra Emergence School of Leadership som jobber med et prosjekt. Målet er å kartlegge hvilke behov som må tilfredsstilles og hvilke verdier dere ser etter når dere velger å dra på arrangementer (f.eks idrettsarrangement, konsert o.l.)? default_Happy.gif Supert om dere kunne kommet med innspill. Det hadde vært til stor hjelp! default_Happy.gif

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noke spesielt som dere fokuserer på?

 

Det er mange ting som spelar inn for det å velge å delta på eit arrangement, som blant anna:

-Informasjon, du må vite at noke skjer, og jo lenger unna kjernepublikummet du er, jo tydeligare må informasjonen være for at folk skal merke seg informasjonen.

-Interesse, om du ikkje får inntrykk av at du har utbytte av arrangementet så reiser du heller ikkje

-Tid og sted, det må foregå på eit tidspunkt der du har ledig tid. Dersom det kan være snakk om reisetid så er det enda viktigare at tidspunktet passer godt, som f.eks. dersom deltakarane må reise med fly eller tog til og frå.

-Pris og utgifter. Jo meir det koster, eller jo meir deltakelsen krever av utstyr, jo vanskeligare er det å prioritere arrangementet.

-Tilgang på arrangementet, er det enkelt å komme seg dit, er det parkeringsmuligheiter, busstilbud, gåavstand, osv.

-Andre deltakere. Dersom det er mange kjente som skal så er det lettere å hive seg med. Det er også viktig at arrangementet er tilpassa slik at det er lett å få med seg andre. Er det lagt opp til at man kan ta med barn og famile på arrangementet, er det mest fokus på at det skal være par som kommer, eller er det lagt opp til også enslige kan delta utan problem.

-Rykte/omdømme. Har arrangementet positive eller negative tilbakemeldingar frå media og tidligare deltakarar.

-Påminning, det hjelp ikkje kor mykje folk vil dra på arrangementet dersom det blir avgløymt. Så informasjon og påminnelser heilt fram til dørene lukkes er viktig.

-Sikkerheit. I kva grad blir deltakarane passa på og beskytta under arrangementet. Særlig der det kan være aktuelt å ha med seg barn så er det viktig å få frem at sikkerheten til deltakarane er ivaretatt. Men også andre forhold som går meir på personligsikkerheit i forhold til faren for å møte på rusa personar, faren for lommetjuvar, faren for overfall, faren for nedtrakking, osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...