Gå til innhold

Kan man prate med folk med støykanselering aktivert på bose QC35?


Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg jobber i områder med mye støy og ofte sammen med flere.

Noen som har gode tips til hodetelefoner eller hørselsvern med bluetooth, muligens støyreduresing som man kan bruke en hel arbeids dag?

 

Sett på en del støykanselering hodetelefoner som Bose QC 35, men finner ikke ordentlig svar på om man kan prate med andre når støykanseleringen er aktivert? Noen som har svar på dette?

 

Mvh The electricians

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det går helt fint. Er ganske herlig å faktisk kunne høre folk man snakker med over bakgrunnsstøy. Det jeg derimot ikke har testet, er hvordan man selv oppfattes når det er mye bakgrunnstøy i en samtale.

 

Det er vel ikke noe problem, bare man har litt kontroll over lydnivået sitt.

Lenke til kommentar

Tenkte heller på hvor mye bakgrunnsstøy mikrofonen på headsettet plukker opp. Har søkt litt rundtom, og det ser ut til at HD voice fungerer fint på det. Skal ta å teste et par samtaler på bussen bare for å sjekke hvordan de er der.

 

For øvrig, om du jobber med noe mer industriellt, kan hørselsvern med aktiv støydemping være et bedre alternativ. Og om du vil ha headsett og må snakke med folk rundt deg av og til, har Sony sitt headsett en hendig funksjon. Man legger hånden over ene øreklokken, så dempes musikken og mikrofonene slås på, slik at du hører folk rundt deg. Ligger test her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...