Gå til innhold

FM17 - Generell diskusjon for Football Manager 2017


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tro hva dere vil.

 

Forøvrig kjøpte jeg nylig Niklas Sule (wonderkid midtstopper) for 20 mill up-front, med en totalpris på underkant av 70 mill. Herjer i Arsenal, så verdt penga :)

 

Tips til en sjef på midtbanen? Trenger en erstatter for Francis Coquelin.

Thiago Maia, Goretzka eller Filippo Melegoni. Alle tre gjør det veldig bra for meg.

Lenke til kommentar

 

Tro hva dere vil.

 

Forøvrig kjøpte jeg nylig Niklas Sule (wonderkid midtstopper) for 20 mill up-front, med en totalpris på underkant av 70 mill. Herjer i Arsenal, så verdt penga :)

 

Tips til en sjef på midtbanen? Trenger en erstatter for Francis Coquelin.

Thiago Maia, Goretzka eller Filippo Melegoni. Alle tre gjør det veldig bra for meg.

Takk!

Lenke til kommentar

Da var man ferdig med sesong to i journeyman-saven. Jeg valgte å forlate QK Southampton etter sesongen (Det skulle vise seg å være en tabbe), og fikk jobb "rett borti gata" hos Whitchurch United. Var forberedt på jobbe med begrensede midler, men jeg overså helt at Whitchurch var semi-proff og hadde derfor lønninger. I tillegg var klubbkassa helt tom og de var over budsjett allerede da jeg kom inn døra. Det gjorde at selv om jeg prøvde å shippe noen spillere ut, så var det ikke nok rom for å få inn noen spillere som kunne heve spillet nevneverdig.

 

Etter fire strake tap i ligaen og tap i før-runden til FA Cupen så valgte jeg å si opp. Merket fort at dette aldri kom til å funke i lengden. Fikk fort napp på en ny jobb, men jeg ble nødt til å flytte fra sørkysten av England opp til Suffolk og Newmarket, like utenfor Cambridge. Klubben var Newmarket Town og målet var øvre halvdel, noe jeg hadde tro på selv også.

 

Kan vel ikke akkurat si at det gikk slik. Klarte aldri få på plass en spillestil som passet spillerne, og slet med å få inn forsterkninger også her. Etter endt sesong ender vi opp med en 12. plass, litt under målet vårt. Som plaster på såret vinner vi en "fylkescup" for ligasystemet vi er endel av. Klubbens første pokal noensinne, og rolige £500 i premiepenger...

 

Planen nå er å bli værende i klubben og forsøke å gjøre det bedre neste sesong, med mindre det kommer en større klubb og snuser på mine tjenester.

 

CvOMmyp.png

 

265uGuk.png

Endret av MartinF
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Sesong to med Bournemouth er historie. Fra en beskjeden 14.plass første sesongen, viste laget fra sørkysten seg langt hvassere og fulgte opp med en knallsterk 7.plass. Drømmen om Europa-spill var nådd og guttene var fra seg av begeistring, men drømmen ble brått knust da naborival Southampton (som endte på 17.plass forøvrig) tok hjem Fa-cup pokalen og dermed også vår billett til Europas nest gjeveste selskap.   :hrm:

 

Vi mønstret som oftest en ballspillende 4-2-3-1 med følgende mannskap
Butland - A. Smith, S. Cook, E. Balanta, T. Mings - L.Cook, Y. Tielemans - J. Ibe, S. Berahino, A. Januzaj - C. Wilson (som forøvrig ble toppscorer i PL med 25 nettkjenninger !)

 

Overganger inn:

Berahino (gratis), Witsel (gratis), Butland (200 mill), Balanta (85 mill), Januzaj (lån), Ødegård (lån), Michail Antonio (lån i januar)

 

Neste år sikter de solglade guttene mot Europa - nok engang!

 

Fortsettelse følger ...

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Da ble jeg endelig ferdig med min tredje sesong i journeyman-saven min. Jeg endte opp med å bli værende i Newmarket Town, og etter endel spennende signeringer, så endte vi sesongen på en andreplass. Det er dessverre ikke nok til opprykk, da det er bare førsteplassen som går opp på dette nivået. Kjipt, for jeg syns vi til tider spilte fantastisk fotball. Vi hadde endel kjedelige poengtap som gjorde at vi havnet raskt langt bak laget som vant, og måtte spille catch-up nesten hele sesongen. Vi avsluttet vanvittig sterkt 11 seiere på de siste 14 kampene i ligaen, men det var altså ikke nok...

 

Klubben taper penger hver måned, ikke mye, men det er ingen inntekt å snakke om på dette nivået, så det gjør det litt vanskelig. Håper klubben likevel opprettholder lønnsbudsjettet, slik at jeg kan hente inn et par tre spillere til om jeg velger å bli i klubben neste sesong. Målet neste sesong vil da være opprykk. Det er ingen unnskyldninger nå for å ikke klare det!

 

Resultater 2018/19

 

3nyUlQG.png

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selv har jeg begynt på en save med Mo etter beta-tiden var over. 

 

Gjorde et par lure signeringer der, og mot all forventning rykket jeg faktisk opp etter en sesongavgjørende sistekamp mellom lagene som lå og knivet på 1. og 2. Jeg vant, vi rykket opp. Joy to the world. Or so I thought.

 

Mo er ikke en veldig berømt klubb slik at jeg i hele førstesesongen på det meste hadde 170 spillere som var interessert i å gå til meg. Fikk halt i land et par storfisker (i forhold til nivået) der, bl.a. Destin Makumbu (som har en fortid i Mo), Glenn André Pedersen, Stian Celius (også fortid i Mo IL), Ruben Helskog Want og Kristoffer Nessø. Denne gjengen tok oss opp i OBOS. På avslutningsmøtet forteller jeg hvor stolt jeg er av spillerne mine og at med noen små fortsterkninger skal vi klare å holde oss i OBOS. Dette blir godt mottatt.

 

Før andre sesong offisiellt startet fikk jeg kjøpt meg noen spillere som var litt bedre enn de jeg hadde enkelte steder. Inn kom Espen Søgård, en gammel midtbaneterrier som har ikon-status i Lillestrøm. Jeg fikk supplert midtstopperne mine med Yngve Steinum, en halvgammel nordlending som har rotet rundt i 3. divisjon og lavere i Nordland. Jeg sjanset på David Allasan, en midtbaneving som begynte karrieren i Scunthorpe. Dessverre hadde han ikke så gode skills som jeg hadde håpet, men stallfyll er alltid greit å ha. I angrep fikk jeg tak i en lokal helt fra Gildeskål: Bård Tommy Karstensen. Utover det var det ikke noen aktuelle spillere å få tak i. Godt fornøyd med innkjøpene tenkte jeg at utvalget nok kom til å bli bedre når jeg fikk offisiell OBOS-status. Det gjorde det... ikke. Nå har jeg plutselig bare 60 spillere jeg kan velge mellom selv om jeg har speidet på Norge og alt slikt. Ingen av ungguttene som storklubbene har sluppet vil komme til meg, det er ikke mulig å få lånt noen spillere fra andre enn Bodø-Glimt. Bodø-Glimt er moderklubben min men krever fremdeles at jeg skal betale lønnen til lånespillerne. Så ikke bare er det skrap som vil gå på lån til meg, men jeg må betale ublu tippeliga-lønn til dem.

 

Så livet i OBOS for Mo IL ser ut til å bli hardt og kortvarig for Kørvan...

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har et problemet med spillet så kan like gjerne spør her. Er Ac Milan, men en gjenganger så langt er at kamper mot svakere lag er utrolig vanskelig. For eksempel knuste jeg Sporting Lisboa over to kamper i Europa League med 5-1 sammenlagt og 43-12 i skudd. Derretter var det hjemmekamp mot Pescara der jeg blir rundspilt og taper 3-1. Dette er ikke første gang det skjer. Ekstremt mange av mine 11 tap denne sesongen er mot lag på 15 eller lavere. Har så klart mer skudd men som alltid på FM trenger cpu langt færre skudd enn meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...